Stangen

Alla inlägg den 11 maj 2012

Av Emma - 11 maj 2012 16:45

Min helg ser ut ungefär så här:

I morgon så skulle jag varit med Cajsa på SRS och lånat Remona för att kunna rida med henne men Remona skulle gå med på knatteridningen så det gick inte. Nu vet jag inte riktigt hur det blir då men vi ska i alla fall sova över hos mig till söndag och då fyller Emilio år och vi ska fira med en bakelse:) (till honom) som betsår av knäckebröd, äpple och morötter. Ska lägga ut recept någon gång. Sedan ska vi rida Emilio och Zorro. Ska bli kul:)  I kväll ska jag rida också. Stangese kul:):D hahaha... (månadsbilderna kommer i dag)

 

Av Emma - 11 maj 2012 16:27

I går red jag Gooden på lektion. Det var första gången jag red honom och han var som en stor Emilio. Galoppera på långsidan gick bra men volterna puh vad jobbigt:D

Vi hade balans övning och fick hoppa utan tyglar. Det gick bra och Katta sa att jag hade jättebra balans.Nästa gång ska vi ha hoppning och hoppa studs och sen är det bara en gång kvar och då får vi själv välja vad vi ska göra och vilken häst vi ska rida. Jag vill ha Amadeus om han är bättre då för just nu mår han inte så bra. Dom tror att han sörjer Ajax (som är död nu) och vill därför inte äta. I går gick han därför inte med på någon lektion. Han måste bli bättre!! Tre bilder på Gooden:

     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5 6
7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26 27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards