Stangen

Alla inlägg den 20 maj 2016

Av Emma - 20 maj 2016 19:45

Hej allihopa! Fredag igen - äntligen! Fredag innebär oftast även sovmorgon för mig så i morse hann jag fälla & longera Emilio innan mamma skjutsade mig till skolan. Han var ganska seg och tyckte nog att det var alldeles för tidigt för att behöva anstränga sig, haha. Men det är alltid lika roligt att få kolla på honom när han rör sig runt mig för han är såååå fin! Ögongodis av favoritsort. ;)


Om vi nu hoppar till efter skolan så red jag och Victoria ut ihop på Diara och Dora. Diara var jättepigg efter två dagars dressyr på banan och ville galoppera hela tiden, hehe. Jag red henne i form vissa stunder på grusvägarna och hon var ganska fin men inte så stabil som jag skulle önska tyvärr. Sista biten hem ligger det lite små terränghinder, ca 40-50 cm, över vägen som vi skuttade över i en väldig fart. Då hade jag inte mycket att säga till om kan jag säga. Hon stack nästan med mig så kul tyckte hon att det var. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag tyckte något annat...

Bild på oss innan vi gav oss iväg:

 

I morgon ska jag rida Emilio innan Essi kommer vid 10. Då blir det såklart dressyrträning för mig och Diara och sen ska jag även jogga och tyvärr plugga. Det är visserligen bara 3 veckor kvar av nian men det betyder verkligen inte att den är slut. Tre veckor är tre veckor, hehe. Ska bli sååå skönt med sommarlov sen!

Eftersom jag hann longera Emilio i dag så ska varken han eller Diara gå på söndag vilket förhoppningsvis innebär att jag bara har tävling på Casper att planera in. Det blir mindre stressigt då. Men eftersom bästa Camilla kom upp och fixade Zorros sko i dag så kan det bli så att jag rider honom, om inte pappa gör det förstås. Vi får se helt enkelt.

Ha en bra fredagskväll & en grym start på helgen!

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards