Stangen

Alla inlägg den 21 maj 2016

Av Emma - 21 maj 2016 16:00

Lite sena födelsedagsbilder från när Emilio fyllde 19 år den 13.e maj:

           

Av Emma - 21 maj 2016 14:42

Tjao! Hoppas ni har haft en bra lördag änsålänge. Jag startade min med att rida ut Emilio i skogen ihop med pappa och Zorro. Stang var ganska så seg i dag och ansträngde sig inte ordentligt förrän i sista galoppen där han fick lite tävlingsfeeling mot Zorro. Men som jag brukar säga; han var ju söt iaf.


Sedan skulle jag tränat för Essi vid 10 men hon blev tyvärr sjuk så jag och Diara tränade på egen hand. Till en början gick allt skit precis som vanligt men efter cirka halva passet så släppte det i höger varv och hon blev jättefin där. Vänster var som vanligt svårare och trots att jag verkligen försökte få med formen över i det varvet så ville det sig inte riktigt och jag lyckades bara någon enstaka gång och då bara en kort stund. Hon tar inte min innerskänkel utan lägger sig istället på den och blir inte rund i formningen - om ni fattar. ;) Efter ridpasset så ringde jag dock Essi och hon gav mig lite tips på hur jag skulle komma åt vänster sidan över telefon istället. Bl.a att jag ska rida mycket utåtställd i vänster varv för att få med mig yttersidan för det är där problemet ligger även om det känns som innersidan.

Som helthet är jag ändå väldigt nöjd med dagens pass för vi kom längre än vi gjort tidigare gånger och höger sidan var som sagt väldigt fin!


Efter ridningen var klar joggade jag en lång sväng (det var jättejobbigt) och nu har jag precis kört ett redigeringsrace med alla de bilder jag ligger efter med: födelsedagsbilder på Emilio & Diara, maskrosphotoshooten samt Wilma photoshooten. Nu är det äntligen klart och bilderna kommer dyka upp i lite tidsinställda här på bloggen, ett per dag tänkte dag. Första kommer redan i dag, 16:00 ligger det på så glöm inte att kika in!

Kramizar ♥


Ett väldigt sött smakprov från maskrosphotoshooten:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards