Stangen

Alla inlägg den 30 maj 2020

Av Emma - 30 maj 2020 14:58

Bloggen har verkligen hamnat i skymundan denna veckan, ber om ursäkt för det.

Iaf, i tisdags hade jag tenta hela förmiddagen och sedan red jag dressyr på både Diara och Zorro. Diara kändes väldigt fin och Zorro blev fin på slutet.

På onsdagen drog det igång med nya föreläsningar och sedan red jag Diara i skogen. Hon var vääääldigt pigg, haha.

På torsdagen tömkörde jag Emilio på morgonen och joggade samtidigt. Eller snarare sprang så fort jag bara kunde för att hänga med när han galopperade, haha. Jobbigt men kul. Sedan pluggade jag och på kvällen tvättade vi alla hästarna och deras borstar. Skönt att ha det gjort och de blir så fina i pälsen!

I går red jag och Amanda ut på Diara och Zorro på morgonen. Diara var mjuk & fin. Sedan pluggade jag faktiskt hela dagen så blev inte mycket roligare än så. Eller jo, det har det förresten. Nyheten om att tävlingarna öppnar upp igen lös upp dagen!

I dag har jag ridit dressyr på Diara. Först lösgörande i både trav och galopp där hon kändes magisk i allt utan den svåra galoppen, den var dock ändå på g, och sedan red vi igenom LB:1 för första gången på jättelänge. Märktes verkligen att vi hade utvecklats sen dess för är supernöjd med hur det kändes. Åhhh vad taggad jag är på att få tävla nu! Sedan joggade jag och nu blir det plugg hela dagen. Vi har sista tentan nästa fredag och längtar verkligen tills jag kan få pluggfritt!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards