Stangen

Alla inlägg den 21 juli 2020

Av Emma - 21 juli 2020 20:30

Jag hade världens härligaste start på dagen i dag - två ridpass på nyslaget fält med sjöutsikt och strålande sol! Först ut var Emilio och vi båda älskar fältet lika mycket. Han var hur pigg som helst och la in flera bockserier när han fick galoppera upp. Sötnosen <3 Sedan fick även Diara ridas där. Lite lätt dressyr längst ner i alla gångarter först då hon var ganska så fin men fick inte igenom henne helt. Sen galopperade vi också upp några gånger och då var det fart på det vill jag lova. Spetsade öron och full galopp! 

Efter att jag levt loppan på fältet så kom Amanda och det blev ett mer civiliserat ridpass på banan på Quicken. Hon red lite först och sedan tog jag över. Han är ganska så seg men har mjuka och härliga gångarter. Tycker att det gick bra med tanke på att jag inte brukar rida honom på bana så ofta. Jag flyttade honom för innerskänkeln på volt så som jag brukar jobba med Diara och Zorro och eftersom det är Camilla som lärt mig det och han är hennes häst så fattade han snabbt poängen, haha.

Förutom ridningen har jag varit ute och cyklat med Amanda, gått promenad med mamma och grupptränat så har varit fullt upp.

Bilder från fältet i morse:

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards