Stangen

Alla inlägg den 16 september 2021

Av Emma - 16 september 2021 12:27

I dag har vi ett riktigt regnoväder här. Inte alls mysigt. Har borstat Emilio samt varit ute och gått med Molly men sen blir det nog mest plugg inne. Jag var iaf förutseende och motionerade alla hästarna i går. Började med ett dressyrpass på Zorro. Precis som alla pass nu det senaste är han väldigt mjuk och liksidig redan från start. Lite seg i början men så snart man fått upp hans reaktionsförmåga så blir han galet fin. Rider runt och bara njuter. Finaste Zorro <3 Sedan fick även Diara gå ett dressyrpass. Var lite oharmoniskt i början vilket gjorde att galoppen inte blev någon succé (om det nu någonsin blir det, haha). Men vi avslutade iaf med riktigt bra travarbete där det kändes som att vi flöt fram. Bästa känslan!

Under em longerade jag även Emilio. Han var seg till en början men efter att jag varit på honom lite så piggnade han till och busade till och med några gånger. Och förutom det samt en promenad med Molly så var det plugg hela dagen. 

Några bilder från i går:

         

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards