Stangen

Alla inlägg den 23 februari 2014

Av Emma - 23 februari 2014 20:45

Min vecka iaf:

Måndag: Läxdag!

Tisdag: Åt rotmos & fläsklägg hos mormor och morfar - jättegott!

Onsdag: Red ut på både Emilio och Zorro - fina båda två :)

Torsdag: Jag och mamma red ut ihop på Zorro och Kiwi. Zorro var duktig.

Fredag: Red Emilio - han var jättepigg och söt.

I går: På morgonen red jag och pappa dressyr för mamma på Zorro och Kiwi. Kiwi var rätt stel och hård först men hon mjuknade i slutet och jag var åter på de rosa molnen. Sedan bar det av på tävling med Camilla och Carmen! Mer i inlägget om det.

I dag: På förmiddagen var jag med som hästskötare åt Camilla igen - denna gång var det Cassino på hans allra första tävling! Mer i inlägget om det. När jag om hem hoppade jag Emilio på banan. Han var jättepigg och man märkte att han verkligen gillade att hoppa igen. Vi hoppade en bana på 40 cm + ett hinder på 50. I love you Stangen. Bild och film kommer här nedan:

                                                             

Fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilm:

Av Emma - 23 februari 2014 19:00

I dag var det alltså tävling på gång IGEN! Cassinos första tävling! Han är ju bara 4 år. Han startade två klasser på JFK, det var en pay and jump - 70 cm + 80 cm

I första klassen var han livrädd för allt. Han fattade inte alls vad han skulle göra utan det blev tre vägringar. Men har var duktig för att aldrig ha tävlat innan.

I andra klassen var han lite lugnare men tyckte fortfarande att mycket var läskigt. Men han gick runt felfritt och fick sin första rosett!!! 

Cassino brukar ju vara rätt stökig i hantering även hemma så det var inte förvånande att han var värre på tävlingen. Han dansade runt och hade sig, vägrade gå på transporten när vi skulle hem utan slet sig lös i stället så ja, man kan säga att mitt arbete som hästskötare var rätt tufft. Fast det roligaste var när han muckade gräl med sig själv i ridhus speglen på framridningen. Knäppisen, hahaha!

Bilder:

          

Av Emma - 23 februari 2014 18:30

I går var det alltså tävling på gång! Carmen startade två klasser i Falköping - LB (110 cm) + LA (120 cm).

I första klassen var hon jättetaggig så Camilla kunde inte svänga så snävt som hon ville. Men det blev i alla fall felfritt och en 18:e plats (utanför placering).

I andra klassen var hon lite lugnare men råkade i stället peta ner en bom i omhoppningen. Då kom hon utanför placering igen - en 9:e plats! Vilket komiskt nog är en bättre placering än i den klass hon var felfri, hahaha.

Hon var iaf jättesnäll och lugn att hantera på tävlingsplatsen som vanligt.

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards