Stangen

Alla inlägg under mars 2019

Av Emma - 23 mars 2019 11:45

Hej! I dag fick alla hästarna gå på banan. Först longerade jag Emilio som för en gångs skull var lite olydig och bl.a inte ville sakta av från trav för han tyckte det var så kul. Men är man så söt så blir man förlåten för det mesta. Sen red jag dressyr på Zorro som även i slutet fick skutta över några hinder. Han var fin och duktig. Sist ut var den verkliga stjärnan. Diara var verkligen superfin i dag! Rund och mjuk i formen och känslig för de små hjälperna. Är jättenöjd med henne. 

Förutom ridningen så har jag joggat och nu är det pluggtime. 

Film från passet med Diara:


Vårtecken på joggingrundan:
 

Av Emma - 22 mars 2019 13:14

Det stod hoppning på schemat i går för Diara vilket var ett halvår sen sist pga att vi nu endast tävlar i dressyr. Hon var ganska jobbig genom hela passet då hon var så pigg och stark. Men är generellt ändå nöjd eftersom det var så längesen vi hoppade sist. Övningen vi gjorde var ganska simpel. Ett räcke på varje långsida (bara 70 cm då det var så längesen vi hoppade sist) och så två cavalettistuds på volterna. Syftet var att hon skulle samla ihop sig in på volterna och komma i balans, något som funkade när hon accepterade mina förhållningar medan som inte gjorde det när hon blev för stark. Har iaf klippt ihop några filmer från i går:


 

I dag har jag skola till halv fem så blir bara plugg efteråt tyvärr. Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!

Av Emma - 20 mars 2019 18:26

I dag har jag inte haft några lektioner och därmed fått ha en härlig hemmadag! Jag började med att rida Zorro i skogen och han var jättefin. Emilio var nr 2 och fick gå samma runda. Han var ganska så pigg och skötte sig bra. Sen red jag Diara ihop med min nya granne Maja. Det var kul att få nytt ridsällskap. Diara skötte sig hyfsat. Jag testade det tredelade bettet i skogen då hon blir så stark på det raka just nu och tyckte kanske att det blev lite bättre. Får testa några fler gånger.

I morgon ska jag och Diara hoppa vilket blir första gången i år. Är jättetaggad!
Bilder från i dag:

Av Emma - 19 mars 2019 19:41

Diara var sjukt stark och jobbig under dagens ridtur. Jag fattar inte vad hon får all denna energin ifrån. Vi tog en lite kortare runda efter helgens dressyrpass och njöt av solskenet.
I morgon är jag ledig och då ska alla hästarna ridas.

Bild från i dag:

Av Emma - 18 mars 2019 07:00

Första omgången av div 1 med Casper, andra plats i både förklassen och lagklassen! 

 

Av Emma - 17 mars 2019 19:51

I dag fick alla hästar gå ett dressyrpass på banan. Jag och Amanda red först Diara och Emilio. Diara var jättefin i dag med. Kunde fortsätta där vi var i går och hon var riktigt härlig. Längtar tills tävlingssäsongen drar igång nu!

Sedan red vi Zorro ihop. Jag red första halvan av passet och hjälpte Amanda från marken under andra halvan. Även Zorro var otroligt fin i dag och gav en underbar känsla. 

Förutom ridningen så gick jag och Amanda en långpromenad och så har jag pluggat, inte för att det förvånar någon.

I morgon blir det skola hela dagen och tyvärr ingen ridning. 


 

Av Emma - 16 mars 2019 21:07

I morse red jag och Amanda ut ihop på Zorro och Emilio. Zorro var fantastiskt fin och riktigt underbar att sitta på. Sedan red jag ett dressyrpass på Diara och även hon var väldigt duktig! Vi red mycket öppna, skänkelvikningar och förvänd galopp och hon gjorde det jättefint. Efter ridningen joggade jag och sen pluggade jag resten av dagen.
I morgon ska alla hästarna gå igen och så ska jag plugga vidare.

Av Emma - 14 mars 2019 21:53

Nu är det återigen helt snöfritt! Hoppas det håller i sig denna gången med!
I dag har jag haft studiedag och ridit Diara och Emilio. Diara var fin i dag så är nöjd med henne. Emilio var något seg men ändå duktig. Förutom det har jag firat Anna på födelsedagen vilket var kul!
I morgon blir det skola och ingen ridning då jag slutar sent.

Bilder från dagen:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards