Stangen

Alla inlägg under april 2019

Av Emma - 20 april 2019 18:26

I morse red jag Diara i skogen ihop med pappa och Zorro. Hon var pigg och fin. Sedan joggade jag och pluggade innan vi åkte till mormor och morfar för att fira påsk med dem. I kväll blir det packning inför årsdebuten i morgon - är så taggad!

Påskhälsning från Diara:

Av Emma - 19 april 2019 22:24

I morse red jag Zorro i skogen. Han var lite seg i reaktionerna med annars fin. Sen red jag Emilio ihop med Victoria och han var som en liten kanonkula, haha. Förutom det har jag nästan bara pluggat.
I morgon ska Diara ridas i skogen och sen blir det lite påskfirande och mycket plugg.
Bilder från i dag:

Av Emma - 18 april 2019 22:13

I morse red jag och Amanda dressyr på Diara och Emilio. Diara var jättelydig och fin, bra känsla inför tävlingen på söndag. Sedan pluggade jag och på kvällen åkte vi ner till Camilla och red. Camé var jättepigg och bromsen funkade inte riktigt, haha.

I mon ska Emilio och Zorro ridas och så blir det en del plugg med. :)

Av Emma - 17 april 2019 22:09

I dag har der varit underbart väder - sol och 16 plusgrader! På morgonen red jag och Amanda hos Camilla. Jag red min favorit Camé som om möjligt var ännu piggare än i vanliga fall. Sedan red vi ut på Zorro och Diara här hemma. Nu när Diara börjat få päls och det börjar bli varmare har hon äntligen blivit ridbar i skogen igen. Innan var hon ju så hysteriskt jobbigt pigg. I dag var hon iaf jättefin.
I morgon ska Diara gå sista dressyrpasset innan årsdebuten på söndag och Amanda får ta Emilio samtidigt.
Diara i dag:

Av Emma - 16 april 2019 22:03

I dag kom jag hem efter att ha sovit över hos mormor och morfar. Då red jag Diara på banan och hon var riktigt fin även i dag. Vi red igenom LB:1 en gång och finslipade sedan lite på de delar som jag inte riktigt var nöjd med. Avslutade sedan med lite arbete i förvänd galopp. Kan inte vara nöjdare men hur hon kändes!
Efter det joggade jag en sväng och sen har jag pluggat hela kvällen.
I morgon ska Diara och Zorro ridas i skogen och så ska jag och Amanda även hjälpa Camilla med att rida hennes pållar. :)

Av Emma - 15 april 2019 07:00

Vårt första meeting - New Forest mästerskapen! Diara fick guld på utställningen och blev reserv bästa sto!

 

Av Emma - 14 april 2019 22:01

I morse red jag och Amanda ut på Diara och Zorro. Diara höll sig lugn och var väldigt mjuk och härlig att rida. Sedan longerade vi Emilio och han var pigg och lika söt som vanligt. Förutom det har jag mest pluggat. I mon är det måndag - utan skola då det är lov. Jag ska jogga och sen åka och sova över natt hos mormor och morfar. :)
Sov gott i natt!

Av Emma - 13 april 2019 21:33

I går efter skolan var jag ute och sprang en sväng innan jag gick hem till Amanda där jag sov över tills i dag. Vi lagade tacos och kollade på Let?s dance m.m
I morse red vi ut på Emilio och Zorro i skogen. Emilio var jätteduktig och Zorro lyckades få av Amanda, haha. Sedan red jag ett dressyrpass på Diara och hon var suuuperfin! Nu är jag verkligen taggad inför årsdebuten nästa helg! Förutom detta så har jag och Amanda gått en promenad med hennes hund Buster som för övrigt fyller fyra år i dag och så har jag övningskört med släpet samt pluggat matte.
Några bilder från i går:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26 27 28
29 30
<<< April 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards