Stangen

Alla inlägg den 14 maj 2020

Av Emma - 14 maj 2020 10:56

Jag har påminnt mig själv flera gånger i dag om att det är torsdag och inte fredag men min hjärna vill inte riktigt acceptera det, därav rubriken haha. Det har iaf varit lite dålig uppdatering här sen i måndags, iaf med här och nu inlägg, så är dags att catcha upp lite. 

I tisdags red jag Zorro i skogen på morgonen och han var stundtals fin, stundtals inte. Därefter tränade jag och Diara för Camilla, det kan ni läsa om i inlägget här under. Sen joggade jag och sen var det plugg resten av dagen. 

I går auskulterade jag på smådjurskliniken Tusen och en katt. Det ingår att man ska göra det på valfritt ställe under sitt första år som veterinärstudent. Det var väldigt roligt och lärorikt. Var första gången jag var med på en smådjursklinik, tidigare har jag ju bara varit på hästklinik samt på distriktet vilket innebär häst och lantbruksdjur. Jag ska faktiskt auskultera på måndag igen men då på Anicura. Blir kul att se skillnad mellan en stor och en liten klinik. När jag kom hem på kvällen åkte jag och Amanda till Camilla och red. För mig blev det Quicken och har var faktiskt väldigt pigg och framåt för en gångs skull så det var kul. Detta var ju dock inte det viktigaste som hände i går utan det var ju såklart att Emilio fyllde 23 år. Jag hann gosa lite med honom i morgonen och även innan jag åkte till Camilla men annars blev det dåligt med firande. Så han ska få sin tårta i dag istället, förhoppningsvis blir han inte allt för ledsen över detta. Men han hade tagit sönder sin krubba i natt så man vet ju aldrig, haha. Amanda var snäll och longerade honom åt mig under dagen iaf så han fick sin motion.

I dag red jag och Amanda ut på Diara och Zorro på morgonen. D var suuuuperfin! Mjuk och härlig. Hoppas det sitter i tills nästa dressyrpass med. Förutom detta glädjeämne lär så gott som hela min dag bestå av plugg. Behöver verkligen komma ikapp nu för är mindre än två veckor till nästa tenta.


Bilder från i dag: 

     

Av Emma - 14 maj 2020 10:50

Jag är väldigt nöjd med denna träning. Kanske inte för att det gick så fantastiskt bra utan mer för att jag verkligen fick massa hjälp och massa bra tips och verkligen kunde visa upp de saker jag har haft problem med. Vi jobbade mest på volt men även sluta längs långsidorna för att sedan ställa om i hörnen. Vi har två grundproblem och det är ett, att jag är alldeles för hård i min höger hand och två, att Diara inte lyssna på min innerskänkel. Så det jag hela tiden får tänka på är att lätta av i höger handen och vara tydlig med innerskänkeln så jag verkligen får igenom den. Vi avslutade väldigt fint i båda varven tycker jag och är väldigt taggad på nästa dressyrpass nu!

   

Av Emma - 14 maj 2020 07:30

         

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards