Stangen

Alla inlägg den 21 maj 2020

Av Emma - 21 maj 2020 15:35

Gårdagens träning var supernyttig och kan sammanfattas med ett ord: halvhalter. Diara har svårt att riktigt ta mina halvhalter och när hon väl gör det är jag för långsam med att ge eftergift. Så detta traglade vi massor och i traven blev hon supersuperfin! Även det lätta galoppvarvet kändes super medan det svåra var på g iaf. I den lätta galoppen gick vi från att bara jobba på volten till att rida längs spåret och göra tempoväxlingar där hon inte bara ska fara iväg när jag ber henne öka utan istället få mer power i galoppen. Red hela passet utan stigbyglar för tycker att jag kommer ner mer i sadeln då och kommer åt henne med innerskänkeln på ett annat sätt eftersom hon gärna lägger sig emot den istället för att gå runt den. Så en bra träning med en bra känsla! 

Från träningen:

         

Av Emma - 21 maj 2020 15:30

I dag är det egentligen som lördag eftersom det är långhelg. Inte för att jag märker långhelgen så mycket för har ju distans plus att vi har inläsning till tentan så vi hade varit lediga i vilket fall. I går red jag Zorro i skogen. Han var ganska tittig och jobbig. Därefter pluggade jag hela dagen fram kvällen då jag har tränade för Camilla med Diara. Skriver strax ett inlägg om detta med. 

I dag longerade jag och Amanda Emilio på morgonen. Vi la ut två bommar som han fick trava och galoppera över vilket han tyckte var superkul. Därefter åkte jag till Camilla och red Tompa och Campari. Båda var duktiga men extra stor guldstjärna till Campari som kändes suuuperfin i galoppen. Nu blir det plugg resten av dagen.

Zorro i går:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards