Stangen

Alla inlägg under juni 2024

Av Emma - Söndag 23 juni 16:24

I går red jag Juni i skogen på morgonen. Hon var väldigt pigg men gjorde superfina galoppfattningar. Sedan var jag hos Camilla och red Clara och Nellie. Clara galopperade själv med ryttare för första gången och skrittade även över bommar - så duktig!
Under em blev det en promenad med Molly där vi hittade lösa kvigor i skogen till Mollys stora förskräckelse. Så blev lite fix med att hitta ägaren och hjälpa till för att de skulle fångas in. Sen mockade jag även några kärror i hagen.

I dag har alla hästarna ridits här hemma. Först ut var Zorro som gick en tur i skogen och kändes superfin!
Sedan fick Juni gå ett dressyrpass, hennes sista pass innan sommarvilan. Generellt var hon väldigt fin men lite stressad då några red förbi banan och det var ju såklart väldigt farligt, haha
Sist ut var Diara som fick hoppa lite. Hon kändes superfin, både i markarbetet och i sprången. Så duktig!

Nu är jag påväg upp till Linköping för sommarjobb på en hästklinik där. Första gången jag jobbar som veterinär, spännande men också läskigt

Av Emma - Fredag 21 juni 19:45

Hoppas att ni har haft en fin midsommarafton! Jag startade som alltid min med en midsommarritt barbacka tidigt på morgonen medan naturen vaknar. Är så mysigt. I år var det Diara som fick hänga med och hon var lite trött men duktig.
Sen red jag ett dressyrpass på en väldigt fin Zorro
Vid 10 åkte jag med Camilla på tävling. Campari fick hoppa en 110 och det gjorde han felfritt
I övrigt har jag mockat i hagen, tränat och firat midsommar med familjen. Så mysig dag!

Av Emma - Torsdag 20 juni 19:43

I går var det bara Juni som reds här hemma och blev en lugn tur i skogen. Sedan var jag och mamma på fika hos mormor och morfar och väl hemma igen kom Camilla och skodde Juni. Sen åkte jag med henne ner och red Clara och Nellie. Clara går att rida helt själv nu i både skritt och trav (bara riden i 2 veckor) - så duktig!


I dag red jag dressyr med Juni på morgonen. Hon var något pigg i traven men den stora guldstjärnan går till galoppen där hon gjorde klockrena fattningen för hjälpen åt båda håll! Sedan red jag Diara en lugn skogstur ihop med Victoria och vi pratade ikapp om allt som hänt sedan sist. 

På eftermiddagen gick jag med Molly innan jag åkte till Camilla och red Nellie och Clara. 


Nellie i dag:

 

Av Emma - Tisdag 18 juni 19:30

I går var det Diara och Zorro som skulle ridas. De gick varsin tur i skogen och skötte sig fint.

I dag fick Juni en tur i skogen och Diara ett dressyrpass. Jobbade på lösgjordeheten och galopperna och hon kändes ganska så fin på slutet. Förutom det tränade jag även

       

Av Emma - Söndag 16 juni 19:30

Började dagen med en uteritt på Diara och sedan fick Juni gå ett dressyrpass. Hon var ganska pigg i dag men kom till ro efter ett litet tag och särskilt sista galoppen kändes väldigt bärig och fin <3

Förutom det har jag ridit Clara och Campari, burit in de sista spånpelletssäckarna samt tränat.


Bilder från dressyrpasset med Juni:

                           

Av Emma - Lördag 15 juni 19:30

Har varit väldigt växlande väder de här dagarna både regn och sol om vartannat. 

I torsdags red jag ut på både Diara och Zorro och i går gick både Diara och Juni på banan. Juni var galet fin, så mjuk och balanserad! Även Diara var väldigt duktig.


I dag har jag ridit Juni och Zorro i skogen och de skötte sig bra. Har även varit hos Camilla och ridit Clara och Nellie. 

Lite bilder:

       

Av Emma - Onsdag 12 juni 18:31

I går red jag först Zorro en tur i skogen. Han var väldigt tittig och spänd, förvärrad över att behöva lämna sina två tjejer hemma, haha. Sedan red jag och mamma ut på Juni och Diara. Juni var superpigg men väldigt snäll som alltid. Förutom det gick jag med Molly, tränade och städade i ordning det sista efter flytten.


I dag var jag och mamma på stan på morgonen och när vi kom hem var det dags för Junis första ensamma uteritt - och hon var så duktig! Hur lugn och världsvan som helst och kändes super! Så glad över att hon har så mjuk och positiv mentalitet! Efter lunch bar jag in två pallar med spånpellets i stallet och sen åkte jag till Camilla och hjälpte henne med inridningen av Klara innan jag red ett dressyrpass på Campari. Nu blir det en lugn kväll.


Bilder från i dag:

       

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards