Stangen

Alla inlägg den 2 mars 2024

Av Emma - Lördag 2 mars 18:19

Efter att inte ha varit hemma sedan jul kändes det helt underbart att kliva innanför dörren i går och mötas av en helt överlycklig Molly. Som jag har saknat den lilla sötnosen <3

I dag var det även kärt återseende med hästarna. Kändes nästan konstigt att umgås med hästar som annat än patienter nu efter 6 veckor på hästkliniken, haha. Började med en ridtur på Diara och hon var galet pigg. Hade hon fått bestämma hade vi galopperat hela rundan. Kändes i önrigt väldigt fin med och det var så härligt att få vara tillbaka på hennes rygg. 2 månader utan att rida är nytt rekord för mig och abstinensen har varit enorm. Även Zorro fick en tur i regnet och han var jättejättefin. Massa energi och väldigt bärig. Särskilt galoppen var fylld med power. Så två riktigt bra ridturer och är redan taggad på i morgon när det är dags igen!


Jag har nu avslutat mina veckor på häst vilket på ett sätt känns lite synd för de har varit väldigt roliga och lärorika och helt klart den roligaste delen av hela utbildningen! Men samtidigt är det väldigt mycket plugg nu så det ska bli skönt med lite kortare skoldagar. Nästa vecka kommer jag vara helt ledig tack vare att jag flyttat runt på lite moment, allt för att få vara hemma en hel vecka nu när jag äntligen kunnat åka hem. Ska verkligen bli så skönt efter dessa hektiska veckor!


Diara i dag:

     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2024 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards