Stangen

Alla inlägg den 23 september 2016

Av Emma - 23 september 2016 19:16

Bästa rubriken att få skriva helt klart, hehe. Min fredag har varit extra bra då vi hade svenska lektionen inställd (ni vet den som ligger 2,5 h efter de andra och inte slutar förrän halv fem) så slutade redan halv ett! Vilken lyx! När jag kom hem red jag både Kiwi och Emilio i skogen. Kiwan jobbade jag faktiskt lite i form på travsträckorna, något som känns ganska coolt då hon alltid varit den oknäckbara nöten för mig. Mia-Lisa har hjälp mig så enormt mycket! För övrigt så hade vi en mysig tur. ♥

Emilio red jag en kortare men mer intensiv runda med mycket galopp. Han var hyfsat pigg men på den snälla nivån tyvärr, dvs. inga bockar och sånt. ;)

Här får ni några öronbilder från ridturerna:

     


I kväll har jag fixat lite inför KM:et i mon men gör det mesta i morgon då tävlingen inte börjar förrän kl 11. Jag ska alltså hoppa KM-klassen som är LC och så en LD som uppvärmning innan. Alla klasser på Grankärrs klubbhoppningar är med omhoppning då LD:n är ingen clear round som den brukar vara på riktiga tävlingar. Är riktigt taggad och har som mål att vinna båda klasserna, något som jag med min vanliga tur antagligen inte gör, haha. Tanken som räknas iaf. ;)

Ha en skön fredagskväll! ☺

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards