Stangen

Alla inlägg den 26 januari 2017

Av Emma - 26 januari 2017 18:07

Till min stora glädje så slapp vi sista lektionen i dag och fick sluta nästan två timmar tidigare! Det ledde till att jag hann rida en häst innan det blev mörkt och äntligen kunde det bli Emilio. Han har kollat på mig med en sån ledsen blick varje dag som jag har gått förbi honom och hämtat in Diara istället och då gör det så ont i mattehjärtat. Och i dag verkade han väldigt glad över att bli intagen och inte minst av att bli riden. Var ju ett tag sen jag red honom nu då Amanda har hjälpt mig på helgerna och jag har saknat honom så mycket! ♥ Vi red på vägen runt fältet, enda stället där det är tillräckligt mjukt för något annat än skritt, och Emilio var sjukt pigg och busig. Vid ett tillfälle hoppade han rakt upp i luften och drog iväg i världens bockserie tvärs ut över fältet och jag skrattade så att jag höll på att aldrig få stopp på honom, haha. Så mycket bockningar blev det och en hel del race. Var verkligen ren glädje från oss båda under hela rundan! Älskar honom så grymt mycket - särskilt dessa dagar. ♥♥♥♥♥♥


I morgon har vi som sagt studiedag och det är sååå skönt. Kommer ha tre hästar att rida (alla utan Kiwi för henne tar mamma) och är rädd för att det blir vägen runt fältet för alla. Längtar tills det smälter av, hehe. För övrigt blir det biologiplugg som genomsyrar hela helgen då vi har prov nästa tisdag. Lagom taggad. ;)


Emilio innan ridturen i dag, visst är han söt med sin mysiga sadelmuff. ♥

 

Av Emma - 26 januari 2017 07:52

Godmorgon! Det var stenhårt ute i går också så fick rida Diara några vändor fram och tillbaka på gräsvägen igen. Väldigt långtråkigt men nödvändigt. Hon tyckte att det var jättekul iaf och sprang på för fullt. Satte lite krav på henne i slutet och då gick hon förvånandsvärt fint. Taggad inför nästa pass i ridhuset i helgen!

Dagen bjuder på plugg som vanligt men i morgon har vi studiedag så det ska bli skönt.

Ha en bra torsdag!


Diara i går:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards