Stangen

Alla inlägg den 13 maj 2018

Av Emma - 13 maj 2018 18:25

Asså Diara var såååå fin i dag! Jag börjar verkligen få till det nu och i dag fick jag igenom ställningen i båda varven i galoppen! Och traven var magisk. Gjorde några travökningar och för första gången luftade hon ordentligt, något som hon inte haft styrkan till tidigare. Så är hur nöjd som helst med dagens pass. Här får ni en film med några klipp samt några screenshots från den ökade traven:


               


Efter Diaras dressyrpass red jag Zorro på banan ihop med Victoria på hennes mammas häst Empe. Först testade vi att rida kadrilj på LC:1 och det gick väl helt okej. Zorro var halvpigg men fin i formen. Sen bytte vi hästar och Empe var helt annorlunda mota Zorro så kände mig typ som en nybörjare, haha. Dessutom gick han på bettlöst och det har jag inte ridit på sen Diara drog ut vargtanden för fyra år sedan så det var kul att testa det igen. Enligt mig gick det betydligt bättre för Victoria och Zorro än för mig och Empe men det tyckte inte hon, hehe.

Några bilder, först från när vi red kadrilj och sen jag på Empe:

       

Av Emma - 13 maj 2018 18:13

13 maj betyder flaggdag hos oss för då fyller världens bästa häst år! I år fyller han 21 år och börjar bli till åren, dock blir han bara piggare och piggare i ridningen. ♥

I dag firades han med knäckebrödstårta garnerad med riven morot och 21 maskrosor som fick symbolisera ljusen. Dessuton fällde jag och ryktade honom extra noga, borstade igenom den tjocka svansen så den blev riktigt fluffig och oljade in hans små söta hovar. Här får ni några bilder från "partyt":

                       

Två som var avundsjuka, haha:


   


Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards