Stangen

Alla inlägg den 27 juli 2018

Av Emma - 27 juli 2018 18:50

Det bästa som finns - hästar & läsning!

Av Emma - 27 juli 2018 12:33

I går eftermiddag gick jag och badade med Emilio i grimskaft. Han var jättejobbig på både dit och hemvägen eftersom han drog fötterna efter sig och bara skulle äta. Men det var värt det för var jättehärligt i vattnet. Jag gick omkring med honom gär och han fick själv bestämma lite vart han ville gå. Efter ett tag började han målmedvetet gå utåt mot djupare vatten. När jag rider på honom låter jag inte honom gå ut så långt för har aldrig simmat med häst och har därför inte vågat testa. Men nu lät jag honom gå ut och till sist var det så djupt att han började simma. Var bara huvudet som stack upp. Dock började det då även bli djupt för mig så han fick inte simma längre ut som han ville för var rädd att tappa honom. Man är ju inte så snabb när man rör sig i vattnet direkt, hehe. Så blev en ganska kort simtur för honom men han gjorde det iaf. Funderar på om jag ska våga testa att simma med honom någon gång. Vi får se helt enkelt. Nu vet jag ju iaf att han kan. ;)


I dag gick vi upp redan vid 6 eftersom det ska bli upp emot 40 grader. Jag red först Diara i skogen och hon var jättefin. När jag och Emilio skulle bege oss iväg var klockan ca 8 och då var det redan 30 grader ute. Vi red på gärdet i dag, först dressyr längst ner och sen några galopper upp. Han var jättefin, pigg & lite busig. :)

Här får ni några bilder från dagens ridturer samt en film på en piiiigg Emilio påväg hem från gärdet:

     


 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14
15
16 17 18 19
20
21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards