Stangen

Alla inlägg den 25 juni 2019

Av Emma - 25 juni 2019 19:14

I går hade jag en ridfri dag då alla hästarna vilade. Istället var jag och mamma på stan och kollade in Hööks sommarrea. Jag köpte mig ett par nya gummistövlar samt ett par boots till Diara som hon ska ha i hagen för att undvika tappskor nu på sommaren när hovarna är så dåliga. Sedan åkte vi upp till mormor och morfar och var där hela dagen - supermysigt. På kvällen tränade jag lite backning med släpet. Det går bättre och bättre men är en bit kvar så att säga, hehe.

I dag var det till skillnad mota i går massa ridning på schemat. Jag var nere hos Camilla vid 8 och då red vi först ut ihop på Camé och Campari och sen red jag en sväng själv på Quicken. Båda pållarna skötte sig super. Sen red jag Diara på fältet. Först red vi lite dressyr längst ner, mycket serpentiner och övergångar för att få henne lösgjord i båda varven. Hon kändes superfin! Sen körde vi lite galoppintervaller upp för fältet vilket Diara tyckte var vääääldigt kul som ni säkert förstår. Både hon och jag var helt genomsvettiga när vi kom hem. XD

Efter ridningen joggade jag och sen badade jag i sjön för första gången i år. 24 grader var det så var väldigt skönt. Sen kom Victoria över en sväng och så fikade vi och pratade om allt som hänt sen vi träffades sist, vilket var en hel del.

 

Av Emma - 25 juni 2019 06:45

                   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards