Stangen

Alla inlägg den 28 mars 2017

Av Emma - 28 mars 2017 12:57

Hej! Snart är tisdagens skoldag klar och kvar väntar sista pluggracet inför morgondagens fysikprov. Vi slapp sista lektionen i dag vilket är skönt för då kommer jag hem en timme tidigare och kan plugga mer.


Gårdagens ridpass på Diara gick jättebra. Hon var mycket bättre än förra veckan så hon är helt klart på bättringsvägen från sin förkylning. Vi jobbade ett dressyrpass enligt Mia-Lisas "schema". Först uppvärmning med övergångar och allmänt lösgörande. Sedan styrketräning på volt med små korta steg. Då växlade jag voltstorleken och gjorde övergångar med bibehållen ställning. Hon blev riktigt fin i vänster varvet medan vi fick kämpa mer med det svår varvet - höger. Där vill hon gärna sticka ut rumpan så jag får passa på den.

Efter det gick vi upp i galopp och där var hon jättefin! Som ni vet har vi haft lite problem med den för hon har inte velat acceptera min innerskänkel men det gjorde hon i går - så duktig!

Avslutningsvis red jag upp henne i tävlingsformen och tävlingstempot och då var hon sååååå fin! Vi gjorde ökningar på diagonalen och började väva in halterna i traven. Innan har vi bara befäst dem i skritten och det gör hon bra nu. Traven är oroligare men helt klart på gång!

Så är jättenöjd med henne - så kul att känna att det verkligen går åt rätt håll! Det var dessutom riktigt soligt och härlig så jag kunde rida i T-Shirt för första gången i år - så härligt!


Min favorit av bilderna från fältet:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards