Stangen

Alla inlägg den 5 juni 2017

Av Emma - 5 juni 2017 22:01

Hej! Hoppas ni har haft en bra måndag. Så skönt att vara ledig i dag! I morse red jag och Amanda ut på Emilio och Zorro. Hon fick för omväxlingsskull vara först hela rundan vilket blev en bra lydnadsträning för Zorro som har lite (läs mycket) längre ben än lilla Emilio. Han var iaf duktig och hyfsat lugn även om han blev rätt taggad av att behöva stanna och släppa iväg dem ibland.
Sedan var det dags för det heliga "sista-passet-innan-tävling-passet" med Diara. Hon fick inviga sin nya turkosa outfit lindor + schabrak. Vi passade på att ta några bilder vid vår blommande syrenhäck och på ett fält med hundkex innan vi red och sen fotade pappa massa under tiden vi red också. Har bara kikat på bilderna i kamran och de ser suuuperfina ut! Kommer nog inte upp här förrän efter sista provet är skrivit om exakt en vecka men de tål att väntas på lovar jag. Diara kändes fin i dag. Det var ingen del som krånglade (om vi bortser från halterna men de krånglar alltid mer eller mindre) och allt flöt på bra. Hon hängde inget i galoppen och travökningarna var riktigt fina! Så är jättenöjd!
Förutom ridningen har jag joggat och pluggat. Har även fixat Diara och packat inför i mon. Vi ska alltså till Västervik (lång resa tyvärr) för att rida finalen av div 3 dressyren. LB:1 som både uppvärmningsklass och lagklass. Tror att jag kommer med iblaget men man kan ju inte vara säker. Skulle det bli något stök så sjunker procenten snabbt... Jag har inga förhoppningar om individuella placeringar men hoppas vi att laget har chans på en. Ingen aning om hur de andra rider men vi var isf det lag som kvalat in på högst total procent. Hela 50% mer än tvåan. Men som sagt, allt kan hända när man har hästar med i bilden. ;)

Nej, nu ska jag sova. Håll tummarna för oss i mon!
Bjuder på ett dåligt (tagit bild på kameran) smakprov på de superfina bilder pappa tog på oss i dag. Visst ser det lovande ut?

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards