Stangen

Alla inlägg den 26 juni 2017

Av Emma - 26 juni 2017 21:16

I dag för tre år sedan debuterade jag & Diara på tävlingsbanan ihop. En pay and jump där vi hoppade 50 cm. Riktig tb!

   

Av Emma - 26 juni 2017 20:30

Hej igen! Dubbel uppdatering i dag, haha. Jag red efter lunch och medans jag borstade Diara så var det säkert 3 perioder av solsken-ösregn-solsken-ösregn utanför. Så såklart fick vi även en skur över oss ute i skogen men vi väntade ut det värsta under en gran. Diara var jättefin i dag! Mjuk och hängde inte alls! Vi övade massor på halter, gjorde säkert minst 50 st om inte ännu fler i både skritt och trav. Hon skulle stå still i form och det en längre tid. Ibland hälsade jag, ibland höll jag kvar tyglarna. Det gick faktiskt väldigt bra och vissa halter var riktigt fina.

Sedan red jag ut en liten tur på Emilio också och vi slapp regnet helt. Han var lite halvt busig i dag men lika sör som vanligt. ♥


I morgon fyller jag 17 år och ska rida ut på Zorro och dressyr på Diara. Vad ska ni hitta på?

 

Av Emma - 26 juni 2017 11:45

Gårdagens träning gick jättebra. Vi värmde upp över cavalettisar på volt och dem vävde vi även in i själva banan sen för att kunna samla upp dem. Diara var väldigt hängig och jobbig. Sprang gärna på men hängde i handen på mig samtidigt. Bommarna hjälpte då verkligen till med att få henne på bakbenen. För övrigt var det 5,5:an, ett räcke och en oxer som vi kombinerade till olika banor. I slutet hoppade vi alla hinder på ca 90 cm och det kändes jättebra. Kunde inte känna av minsta osäkerhet hos Diara vilket var skönt.


Här får ni en film från träningen, som ni ser var hon rätt stark och jobbig men hoppade ändå superfint!

Av Emma - 26 juni 2017 11:08

Hej! Hoppas ni har haft en bra midsommarhelg! Det blev ingen bloggning i går då jag helt enkelt inte hann så det kommer nu istället. Vi åkte ner med Diara till Camilla vid 9 och så fick hon låna en box där medan jag hjälpte Camilla att rida en häst. Det blev min favo Maja i dag - hennes gångarter är underbara! ♥ Sedan hopptränade Camilla mig & Diara, mer om det kommer i ett eget inlägg strax.

Hann precis hem, ta hand om Diara, duscha och äta innan min kompis Anna kom. Hon fick testa på att rida för första gången och det gick superbra! Emilio och Zorro fick stå till tjänst och båda var jättesnälla, särskilt Zorro. Blev både skritt och trav samt en liten tur i skogen vilket inte är illa för att vara första gången!


I dag regnar det men ska klarna upp lite längre fram enligt smhi så kommer rida i em. Har varit ute och sprungit iaf, skönt att ha det gjort. Mycket mer än så har jag inte planer på. Kika in snart igen så har nog inlägget om hoppträningen dykt upp. ☺

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards