Stangen

Alla inlägg under juli 2019

Av Emma - 23 juli 2019 17:47

I morse red jag och Amanda ut på Quicken och Tompa. De var väldigt pigga i dag men lydiga. Sedan övningskörde jag med släpet och har fixat och packat inför pay and riden. Vi är strax framme nu och jag hoppas Diara är laddad där bak. :D

Av Emma - 22 juli 2019 21:27

I dag red jag och Amanda först Zorro och Emilio på morgonen. Zorro var duktig och kändes mjuk & fin. Sedan red vi Quicken och Tompa. Quicken var också duktig och jag njöt för fullt av hans härliga svävande trav & galopp. Efter det övningskörde jag med släpet innan jag och Amanda rensade lite på en ridstig i skogen. Jag avslutade dagen med att baka mormors favoritmuffins som hon ska få i födelsedagspresent av mig när hon fyller 80 år på onsdag. <3

I morgon ska Tompa & Quicken ridas på morgonen och på kvällen ska jag och Diara på pay and ride i Ulricehamn och rida LB:1 två gånger. Det ska bli kul!

   

Av Emma - 21 juli 2019 21:15

Denna helgen har jag haft fullt upp, som alltid. I går red jag först Tompa i skogen. Han var väldigt pigg och skötte sig fint. Sedan red jag Diara ihop med Maja. Hon var duktig och taggad. Kul med sällskap också, det har jag inte så ofta. Därefter joggade jag och övningskörde med släpet. Vi var även inne och köpte en säng och en kontorsstol till mig innan jag hoppade av hos Anna för att sova över där tills i dag. Vi hade som vanligt jättekul och jag kom hem därifrån vid 12 ungefär. Sedan kom mormor och morfar hit på fika och efter det hann jag även rida dressyr på Diara. Vi fick dock avbryta efter drygt halva passet då det började ösregna och åska. Men innan det kändes hon helt okej, var lite tjurig men kan vara värre.

I morgon kommer Amanda hit igen och då ska vi rida alla hästar utom Diara. 

Bilder från helgen:

     

Av Emma - 19 juli 2019 22:00

Vi hade inte särskilt många kunder att åka till i dag så jag var hemma redan vid halv 12. Det var ganska bra för då hann jag rida både Emilio och Zorro. De var hyfsat duktiga och kämpade på i värmen. Sedan övningskörde jag med släpet och på kvällen firade vi Zorros 18-års dag med tårta och pussar.
Lite bilder från dagen:

Av Emma - 19 juli 2019 07:59

I går var jag hemma vid halv 16. Gunnar passade på att kolla på Emilios tänder då vi ändå var i närheten och de såg fina ut för hans ålder. Sen fick Quicken och Tompa först ridas en sväng i skogen. De var duktiga båda två. Sen red jag även Diara i skogen. Hon var pigg och verkade tycka det var kul.
I dag är sista dagen med Gunnar vilket är lite sorgligt för har varit väldigt kul och spännande att se alla olika sjukdomsfall. Inga hästar ska ridas i kväll så blir lugnt. Zorro fyller 18 i dag så han ska såklart firas!
Bilder från i går:

Av Emma - 19 juli 2019 06:30

Stort grattis till Zorro som i dag fyller 18 år!

 

 

     

Av Emma - 17 juli 2019 22:09

Dagarna går verkligen i ett nu när jag är iväg med veterinären hela dagen (är oftast hemma mellan 16-17) och sedan ska motionera pållarna här hemma. I går red jag först Quicken i skogen och han skötte sig super! Sedan fick även Diara gå samma sväng. Hon var pigg men hyfsat lydig.
I dag fick först Quicken och Tompa gå i skogen (de var jättelugna och duktiga) och sen red jag Diara ett ridpass på banan. Hon var superfin i dag, bra energi och lösgjord i båda sidor. Vi red igenom LB:1 två ggr med bra känsla. Nästa vecka ska vi på en p&r som genrep inför Jönköping Summer Dressage vecka 31 som blir årets stora höjdpunkt.
Här får ni lite blandade bilder från i dag och i går:

Av Emma - 15 juli 2019 21:44

Denna veckan ska jag som sagt gå med vår distriktsveterinär för att få lite förkunskaper inför plugget i höst. I dag var det ganska lugnt med kunder men vi var på tre ställen som hade kor och två som hade häst (varav en var en dödligt söt shettis!!!). Fick testa att mjölka en ko och det var kul men svårt. Iaf första gången.
Jag var hemma vid 17 och då åt jag innan jsg och pappa åkte ut och övningskörde med släpet. Fickparkerade i dag och det gick bra.
I morgon kommer jag antagligen hem senare men minst två hästar ska ridas så blir nog en sen kväll.

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards