Stangen

Alla inlägg den 8 maj 2021

Av Emma - 8 maj 2021 16:05

Då var det helg igen och jag inledde min med ett väldigt bra dressyrpass på Diara. Vi ligger efter med dressyren då det varit minus så länge så banan är hård jämt men i dag var den faktiskt mjuk till min stora glädje. Hoppas vintern släpper greppet snart nu! Red iaf mycket halter och skänkelvikningar i skritt på ganska lång tygel för att hon skulle gå på framåt. När jag sedan gick upp i trav var hon riktigt riktigt fin från start. Tog till och med högerskänkeln utan problem! Gick därför upp i galopp ganska snabbt och där har vi ju som alltid mer problem. Hon blir så framtung och orkar typ inte ta i. Men red på en ganska liten åtta med försök till enkla byten emellan och det blev ändå bättre men finns mycket kvar att önska. Att galoppen alltid ska vara så svår är ju helt galet. Avslutade med lite travjobb och där var hon såååå fin! <3 Sen var jag ute och sprang och resten av dagen är plugg. 


Och vad har hänt mer då? I torsdags vilade alla hästar så var bara träning och plugg på schemat. I går red jag både Diara och Zorro i skogen. Zorro var superfin. Mjuk och bärig, kunde inte önska mer. Diara var bara jobbig och ville inte ta varken gas eller broms ordentligt. Så bra vi fick till vårt dressyrpass i dag som fick betydligt bättre än jag förväntat mig efter denna uteritt. 


Längtar ihjäl mig efter detta:

     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards