Stangen

Alla inlägg den 17 maj 2021

Av Emma - 17 maj 2021 10:31

Då var det vardag igen och skolan fortsätter. Har varit riktigt skönt med en långhelg och nu är det bara 2,5 veckor till sommarlovet. Längtar obeskrivligt mycket!

I lördags red jag Diara i skogen på morgonen och hon kändes fin. Därefter gick jag promenad och sen plugg typ hela dagen. 

I går red jag och pappa ut på Emilio och Zorro på morgonen. Emilio var rätt så seg men söt iaf. Sen blev det ett dressyrpass på Diara. Jobbade mycket sidvärtes i skritt i början för att få henne att ta båda skänklarna ordentligt, något som har väldigt bra effekt. Så när vi började trava fram var hon drömfin! Så mjuk och lösgjord och med energi som gick bakifrån och fram. La sedan in galoppen ganska tidigt och den är ju en historia för sig för där blir hon en helt annan häst. Men vi kämpade på. Växlade mellan stora och små volter samt många varvbyten och fick ändå en rätt okej känsla på slutet. Avslutade sedan passet med lite travjobb men då bubblade energin ur öronen så blev mest fokus på att hon inte skulle springa ifrån mig, haha. Men fin var hon iaf. Sen tränade jag och sen plugg resten av dagen.

I dag har jag ridit Diara i skogen på morgonen och hon skötte sig fint. Traven var mjuk och lösgjord, galoppen sådär. Så som vanligt med andra ord. Här även gått en promenad med Molly och nu blir det plugg och skola resten av dagen. 

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards