Stangen

Alla inlägg den 29 september 2012

Av Emma - 29 september 2012 17:14

Tävlingen gick så bra som den bara kunnat bli♥♥ I 50 cm hoppningen blev vi felfria och fick rosett. I 60 cm VANN vi med ca 1 sek över tvåan:) Vi är bäst Barino♥ Vi tog läskigt snäva svängar   Har inte hunnit ladda upp bilder än så dom kommer senare:) Eventuelt kommer även då en/flera filmer. Beror på hur stora filerna är. Tar en evighet att ladda upp filmer förstår ni:) Fick även en kommentar där någon undrade om jag gör mina headers själv och eftersom bloggplatsen är byggd så dumt att man måste klicka på det inlägg som man har kommenterat för att se mitt svar så skriver jag svaret här: Jag gör alla mina headers själv och försöker komma på idéer som gör dom snyggare och mer "moderna".. Gör även headers till andra så om du vill ha någon hör av dig. Liten status uppdatering ifrån dom senaste dagarna då jag inte har haft tid att blogga:

Tisdag: Red Emilio med mamma och pappa på banan. Det gick bra.

Onsdag: Ehhh, kommer inte ihåg...

Torsdag: GGR. Red Wimmy. Gick jättebra, vi övade på volterna och hon gick på tygeln!!!

   

Fredag: Vi var lediga och jag va med Cajsa hos henne. Vi hoppade på logen, kollade på Albert och Herbert, gjorde film m.m På kvällen red jag Emilio på banan och det var första gångern denna höst som belysningen användes. Fast Emilio kände nog sig lite ensam på banan för han var ganska lätt skrämd. Vi övade på LC:1 eftersom jag ska tävla i det med Barino den 12 oktober. Har lite bilder från detta ridpass fast dom är inte uppladdade än. Kommer nog snart. Föresten så har jag ändrat träningsschemat p.g.a att vi bestämmt att Emilio bara ska gå 4 ggr per vecka eftersom han har hålvägg. Det nya kommer snart eftersom jag inte är på mitt dator inlogg just nu. Kommer snart det med:D

Kramizar sålänge:)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards