Stangen

Alla inlägg den 8 mars 2015

Av Emma - 8 mars 2015 18:25

Vilket underbart väder vi har haft i dag! Strålande sol, blå himmel och över 10 grader varmt! Har haft fullt upp hela helgen så här kommer en sammanfattning:


Lördag

På morgonen var vi i ridhuset med Diara och hoppade. Vi hoppade bana på 80 cm och hon var superfin! Vi la även in vattenmatta och grindar men det var inga problem. Min avståndbedömning var väl sådär men den övar jag ju på. Diara sög tag i hindren och hoppade med en otrolig glädje, haha.

Sedan red jag Emilio varulvsrundan. Vet inte om jag nämt det tidigare men det namnet kommer från när jag och Emilio red den rundan en gång och han var helt panikslagen och ville skena hem som om vi var jagade av något (en varulv t.ex :P). Sedan dess har han alltid varit väldigt pigg där vilket gör den rundan till en favorit med just honom. Pigg var han i går också. Olyckligtvis möte vi en traktor (Emilio är rädd för dom) och Emilio fick panik och reste sig så jag fick låta honom galoppera iväg åt andra hållet. Sen var han ännu piggare!


Söndag

Dagen började med att jag, mamma och pappa red ut en sväng i skogen. Jag tog lilla Emilio! ♥ Han var pigg och söt. Bytte även häst med mamma vid stocken eftersom det var så längesen jag hoppade Kiwi. Första vändan var vi före pappa och Zorro och då var hon rätt seg. Andra vändan var vi därimot tvåa och då sänktes rumpan, huvudet åkte upp och sen gasen i botten. Man har inte en chans att bromsa då, haha. Hindret tog hon som om det var 1 m.

Sedan hängde jag och Diara med min kompis och granne Victoria och hennes föräldrar ut på en lite längre runda. Vi var ute ca 1,5 h men Diara var ändå inte särskilt svettig vilket betyder att hon börjar få upp sin kondition efter vintervilan igen! Ritten flöt på utan problem. Diara trodde att hon skulle bli uppäten av några får som gick i en hage utmed vägen men annars var hon lugn när det gällde tittigheter. I tempot var hon dock inte särskilt lugn, haha. Tur att maringalen var på!


 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards