Stangen

Alla inlägg den 14 maj 2015

Av Emma - 14 maj 2015 19:00

Långhelgen har äntligen börjat! Och för mig började den med gymnastikhoppning och avståndsträning på Diara. Jag satte ut fyra studs på ena långsidan och la sedan ut bommar på både rakt och böjt spår. Diara skötte sig jättefint. Avstånden gick också bra de flesta gånger. Det är bara att nöta. Studsen hade vi först nedlagna varannan från höger och varannan från vänster men sen plockade vi upp en i taget tills alla fyra låg på 50 cm. Diara har sånt tryck när hon hoppar studs vilket gör det extra roligt. Är jättenöjd med detta pass, fick Diara riktigt igenom jobbad. Hon behövde verkligen ett sånt här pass. ☺

Zorro fick ett ordentligt dressyrpass och han var hur mjuk och fin som helst. Det går verkligen jättebra för oss nu, nästan så bra att jag i hemlighet börjat drömma om att rida en pay and ride på honom.... Men det kommer nog aldrig att hända. Jobbade iaf mycket på böjda spår, lite öppnor och mycket övergångar. Avslutade med att rida igenom LC:1 och det gick jättebra. Det han är lite jobbig i är galoppen där han inte orkar bära sig själv. Halterna har börjat gå bättre nu.

Emilio red jag ut i skogen ihop med mamma och Kiwi. Han var seeeeg. Men förstås, han är ju myndig nu så varför ska han springa fort om han inte vill....


På em, efter att jag joggat, gick jag och mamma upp och kollade på lammen som nu blivit utsläppta, de är sååå söta! Tog även några fina bilder på maskrosängen.

                               

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards