Stangen

Alla inlägg den 17 maj 2015

Av Emma - 17 maj 2015 19:30

Började dagen med två dressyrpass. Först ut var Diara. Just nu har vi en liten svacka i vår dressyrså det gick väl inte jättebra. Uppvärmingen var en katastrof, hon ville inte alls slappna av utan gick bara och streta emot. Efter en liten skrittpaus gick det dock bättre. Jobbade på böjda spår mestadels samt gjorde öppna längs långsidan. Stundtals gick hon riktigt fint. Efter ännu en skrittpaus red jag igenom både LB:1 och LC:1. Nu gick det ytterligare lite bättre och hon behöll formen genom programmen något sånär.


På Zorro gick det desto bättre. Han bara dansar fram nu, kan inte fatta att det är samma häst som förra året hängde i tyglarna och var stel som en jag vet inte vad. Nu är han supermjuk. Vi jobbade mycket galopp för att han ska stärka sig där och på rakt spår går det bra men på böjt orkar han inte riktigt. Avslutade med LC:1 och bortsett från galoppvolterna är jag jättenöjd! Finaste Zorro! ♥


Jag och mamma red ut ihop, på Emilio och Kiwi. Emilio maskade ibland och pinnade på ibland. I galoppen var han väldigt fin då han fick egen pådrivning.


I morgon fyller Diara 6 år - därför kommer en nya header till hennes ära upp redan i kväll. Har dessutom studiedag i morgon så ska rida både Emilio och Diara.

Ha en bra söndags kväll! ♥

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards