Stangen

Alla inlägg den 20 maj 2015

Av Emma - 20 maj 2015 20:30

Hoppas eran onsdag har varit bra? Min har varit super! Först och främst var vi lediga från skolan - alltid ett STORT plus! Sedan har alla pållar varit jätteduktiga, här har ni min dag i korthet:

Började med att rida en sväng i skogen på Emilio. Red en runda som han gillar väldigt mycket och därför var han pigg och lite busig. Vi galopperade ganska mycket och för det mesta var han självgående.

Sedan red jag lite dressyr på Zorro ihop med mamma och Kiwi. Zorro var jättefin, halterna är jag jättenöjd med och stundtals lyckades jag få till galoppen också. Finaste var han som vanligt i traven.

Sedan joggade jag och hann plugga lite innan det nu på kvällen bar av ner till Lasse för hoppträning med Diara! Kommer skriva mer om det i ett annat inlägg när jag har tid + har klippt ihop filmen men kan säga att det nog var den bästa hoppträningen vi gjort någonsin - en perfekt avslutning på dagen!!!


Några bilder från när vi firade Diara på hennes födelsedag i måndags:
     

Av Emma - 20 maj 2015 20:00

Cassino var jättefin i går. Vi red den långa rundan i skogen som vanligt men jobbade dem mycket på grusvägarna. Cassino har blivit mycket mjukare sen jag red honom senast, vilket är ett ganska bra tag sen. Det ända jag fick tänka på var att hålla upp högerhanden lite så att han inte fick böja sig utan höll sig rak. Finaste Cassino! ♥

Sedan hjälpte jag Camilla med stallet (och myste lite med fölis - som nu är döpt till Campari Electro T, efter finste Carmen) innan hon skjutsade hem mig och passade på att slå på Diaras tappsko. Blev en sen kväll, kom i säng typ halv 11, hehe. Tur att vi var lediga i dag. ☺


Cassino på hans första tävling, i februari förra året:

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13 14
15
16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards