Stangen

Alla inlägg den 2 april 2017

Av Emma - 2 april 2017 14:58

Hej! Halva söndagen har snart gått och måndagen närmar sig med stormsteg - fy vad snabbt helgen har gått! I morse red jag och Amanda ut på Diara och Emilio. Diara var ganska hetsig och nonchalant så fick göra några galopp-halt övergångar så att hon lyssnade ordentligt. Hon blir alltid så överladdad i skogen, hehe.

Efter ridningen satt vi fjädrar i stallets påskris så nu har hästarna också påskfint. ;)

 


Sen åkte jag till Marie för att hoppa Casper. Hon hade byggt upp en jättebra teknikövning med fokus på både snabba vändningar, galoppsprångsreglering och galoppombyten. Jag märkte redan i uppvärmningen att det var en väääldigt pigg Casper jag satt på men han arbetade rätt och bar upp sig på bakbenen. Det försvann dock när vi började hoppa för då blev han superstark och bara la sig på bettet och sprang på. Detta ledde till att han inte gick att reglera mot hindren och vi kom ganska fel så bommarna föll som plockepin, hehe. Medan Marie höjde hindren lite i slutet så red jag några varv i galopp och verkligen satte honom på bakändan igen så att han lättade i handen och inte bara sprang. När vi sedan började hoppa igen lyckades jag ha kvar honom där och då lyssnade han jättebra! Så i slutet var han väldigt fin och samlad. Här nedan kommer film på sista rundan:


Och så en öronbild från avskrittningen:

 

I morgon börjar jag inte förrän vid tolv så ska rida Diara på morgonen, en lite längre uteritt. Hoppas att hon är lite lugnare då, hehe.

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards