Stangen

Alla inlägg den 27 april 2017

Av Emma - 27 april 2017 19:35

Jag var jättetaggad på att linda Diara inför dagens träning då det var torrt och fint på banan. MEN då hinner jag självklart inte det... Blä. Iaf, det är ju egentligen helt oviktigt. Träningen gick bra och Diara var superfin i traven. Galoppen var katastrof som vanligt men vi tragglar på och fick lite nya tips i dag. Jag måste vara jättenoga med att hon lägger vikt på sitt höger bakben och inte försöker komma undan med det. I höger varvet välter hon lätt mot skänkeln och då får jag putta ut med innerskänkeln och leda tydligt innåt med innertygeln. I vänster varv försöker hon istället komma undan genom att sticka ut höger bogen och då får jag passa på den med ytterskänkeln. Höjde även tempot en del i galoppen för att träna inför mellangaloppen i LB:1. Blev väl en ganska flängig variant men allt handlar om att hon måste bygga upp styrkan. Hon har iaf blivit mer lättställd åt vänster nu, något som vi kämpat grymt mycket med.

Vi red också igenom LB:1 en gång och Mia-Lisa tyckte att det var ganska så bra (jag höll inte med) men att vi måste träna programmet lite mer så att det sätter sig. Då kommer flytet komma av sig självt precis som i LC:1 som Diara nästan kan utantill vid det här laget. XD

Så både nöjd och inte nöjd. Vi är i en svacka nu men när galoppen kommer igenom kommer det bli riktigt bra!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards