Stangen

Alla inlägg den 4 februari 2017

Av Emma - 4 februari 2017 18:24

Hej! Nu ligger inläggen & filmerna från morgonens hoppträningar med Diara och Casper uppe här under så de måste ni kolla in. Båda var superduktiga!

Jag och pappa var sedan ute på Emilio och Zorro under eftermiddagen. Zorro fick något busryck uppe vid fältet och det smittade ju såklart av sig och sen var båda hur bockiga och taggiga som helst, haha. Jag älskar när Emilio är sådan. Vi släppte iväg pappa och Zorro en bit och skrittade åt andra hållet för att sedan raca på för fullt efter. Den bockserien hade ni velat se - jag lovar! Bästa Stangen. ♥ I morgon blir det en lång skrittrunda för alla hästarna och då får Amanda ta Emilio. Sen ska jag och Camilla ner till ridhuset med två pållar, vet inte om det blir dressyr eller hoppning, det återstår att se.


Någon av er som gillar Svenska New Forestföreningen på facebook? Då kanske ni har sett att jag och Diara är på både deras profilbild och omslagsfoto? Som jag skrivit tidigare så är hon ju deras månadsponny i februari från jubileumskalendern och tyckte det var jättekul att hon även fick bli en så stor del av deras facebooksida. Min fina ponny! ♥

 

   

Av Emma - 4 februari 2017 18:19

I dag testade jag och Casper på att hoppa lite högre, upp mot LA nivå och han hoppade superfint! Vi började med lite galoppbommar som han fick rulla över. Han var väldigt taggad i dag och tog inte riktigt mina förhållningar som jag hade velat. Som ni ser på filmen så taxerar han tom på bommarna, haha. Sedan hoppade vi två räcken som ett åtta, ett utav dem med bom innan och efter. Vi hoppade inte så många gånger då det gick så bra men de avslutande sprången låg på 1m vilket är LA för oss och det hoppade hon som ingenting - sååå duktig! Stor guldstjärna till honom i dag. ♥


Film:


 

Av Emma - 4 februari 2017 18:11

Det var en mycket duktig Diara som tog sig an första lilla hoppasset sen vintervilan i dag. I uppvärmningen och egentligen genom hela passet var hon ganska tung i handen och ville inte riktigt släppa efter. Men det blev bättre efter hand så är ändå nöjd med där vi hamnade till sist. Övningen bestod av två galoppbommar med tre korta språng emellan följt av antingen vänster på räcke eller höger på oxer. Det korta avståndet mellan bommarna gjorde att hon var tvungen att broma upp och inte bara älga på för att det var roligt. Sen vet hon inte vilket håll vi ska åt efteråt och måste därför vara mer lyhörd på mig. Jag körde även åt andra hållet och det gav nästan ännu bättre effekt. Hon blir gärna lite lång och far iväg efter hinder vilket är en nackdel när man hoppar omhoppning och måste svänga snävt. Men när bommarna kom efter så var hon tvungen att bromsa upp sig och komma ihop. Så övningen gav precis det som tänkt när jag planerade den!

Diara var förvånatsvärt lugn och jag tror att det beror mycket på hennes tjocka päls för hon blir väldigt varm och svettig i den. Sen när hon ska klippas så kommer det bli full rulle, haha.


Här får ni en film från i dag. Att ljudet är borta beror på att mamma och Amanda pratar så mycket i bakgrunden och jag tycker att det stör filmen.


 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards