Stangen

Alla inlägg den 5 februari 2017

Av Emma - 5 februari 2017 14:35

Hej! Nu har jag landat hemma igen efter en förmiddag fylld av hästar. I morse skrittade vi ut en runda hela familjen. Även att det stör mig att man inte kan göra mer på de vanliga ridvägarna så var det ganska passade för Diara då hon hoppade för första gången på länge i går. Hon var för övrigt pigg och glad. Såg dock ut som värsta spånmonstret när jag skulle ta ut henne ur boxen. Hon har en förmåga att formligen gnida in spån i hela pälsen. Lagom kul att ta i tu med....

 

Sedan åkte jag ner till Camilla för dubbla ridpass. Först tog vi en lugn tur i skogen med China och Maja. Majsan, som jag red, var jättefin och verkade uppskatta att komma ut efter alla pass i ridhuset som det blivit på senaste tiden. Sen tog vi med oss Camé ner till ridhuset. Det var premiär för henne att ridas någon annanstans än hemma och det skötte hon super. Vi hade sån tur att ridhuset var både nysladdat och tomt vilket var bra nu när det var första gången. Hon går knappt att styra så vi hade nog krockat med någon annars, hehe. Hon är så himla positiv till arbete vilket är kul. Vi testade även att ta första galoppen och även det gick super. I hennes lätta varv kunde vi hålla igång ett helt varv innan hon bröt av - så duktig! Vad jag har märkt nu under de gånger jag ridit henne är att hon har väldigt fina gångarter och rör sig ganska likt Carmen. De har ju samma pappa så vi får hoppas att Camé blir en lika stor stjärna också.

Bild från när hon longerades några varv innan jag hoppade upp. Kolla vilket fint steg hon har!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards