Stangen

Alla inlägg den 9 augusti 2017

Av Emma - 9 augusti 2017 21:46

I dag fick sig Diara en genomkörare med bommar & småhinder, första gången sen sommarvilan. Hon tyckte såklart att det var väldigt kul och var därför ganska hängig och sammanfattat VÄLDIGT jobbig... Fick kämpa massor med att hon bara skulle forma åt båda hållen och gå avslappnat i form. Suck. Bommar framme + hoppsadeln och vi är två månader tillbaka i utveckligen typ, haha. Men blev ett kämpigt pass för oss båda där hon stundtals var riktigt fin. Jobbade över upphöjda trav & galoppbommar på volt, en variant av övningen klockan samt att vi även hoppade några skutt på slutet. Började lite lågt och avslutade på 85 cm vilket kändes rätt lagom såhär första gången. Diara hoppade super och tyckte att det var väääldigt kul, haha.

Sen åkte jag upp till Marie och red. Först fick jag testa en liten vit welsh, B-ponny, vid namn Dissi som är ett försäljningsprojekt. En dam med bestämde åsikter men efter att ha blivit arg några gånger gick det ganska så bra och hon slappnade av hyfsat. Alltid kul att rida B-ponnysar!
Efter det red jag såklart Casper också - kärr återseende! ;) Det fanns en del att jobba med där också men i slutet var han riktigt lösgjord och fin. Vi tränade lite galoppombyten över små hinder & bommar och han bytte nästan alla gånger! Så duktig!

I morgon ska Diara ridas och så ska jag jogga. På kvällen ska jag bowla & äta ute ihop med Amanda och två av hennes kompisar för att fira hennes födelsedag i efterskott. Inget jag brukar göra men det blir säkert kul. Sist kommer jag komma iaf, haha.

Casper & jag i dag:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards