Stangen

Alla inlägg den 15 augusti 2017

Av Emma - 15 augusti 2017 17:49

Hej! Min dag har gått i ett men nu har jag till slut landat inne. Jag skulle vara hos Camilla och rida vid halv 9 i dag och då hinner jag inte en pålle innan här hemma. Därför valde jag att lägga joggingen först så gav mig ut i skogen för att springa vid 7. Det är inte ofta det blir så för oftast lägger jag den sist för att slippa duscha två gånger på en dag som jag fick göra i dag. Men blir alldeles för stressad av att inte göra något alls på morgonen. Dessutom är jogging alltid skönt att bli av med.

Iaf, hos Camilla red jag Maja, min favorit. Hon var jättemjuk & fin! Sedan var det hem och äta nåt innan jag och mamma red ut i skogen på Zorro och Kiwi. Zorro var överraskande fin i dag, mjuk och med bra tempo.

Sist ut var Diara som fick gå ett dressyrpass. Mamma longerade Emilio samtidigt. D var superfin i dag! Jag jobbade igenom henne enligt Camillas instruktioner och det funkade superbra. Vi tränade även några gånger på galopp-skritt och hon satte det klockrent alla gånger! Nu är det bara att fortsätta befästa det och träna styrka så att vi så småningom ska kunna göra det utan voltens hjälp. Stor guldstjärna till finaste Diara i dag! ♥♥♥


I mon ska Emilio & Diara ridas ut. Ska upp till Marie och rida Casper. Dessutom har vi stalltjänst med utsläpp, mockning och insläpp hos Camilla två dagar nu när hon är på kortsemester. Ännu en dag fylld med hästar - kan inte bli bättre!

   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards