Stangen

Alla inlägg den 5 juni 2018

Av Emma - 5 juni 2018 08:13

Godmorgon tisdag! Jag har precis inlett ännu en skoldag men har räknat ut att det, med denna, bara är sju skoldagar kvar innan sommarlovet! Så det känns rätt överkomligt. I går gick jag upp extra tidigt för att hinna rida Diara innan skolan då det blir så varmt sen fram på dagen. Så vi red ett dressyrpass ca kl 6 på morgonen och kände av formen inför onsdagens tävling. Känslan var helt okej. Hon var fin men kunde inte riktigt påverka så mycket som jag ville. Först var hon väldigt pigg och springig och då fastnade jag lite för mycket i handen vilket även hängde kvar när hon lugnade ner sig lite när vi red igenom LB:1 två gånger. Så är inte hundra nöjd men var ändå ett bra pass och hon kändes väldigt mjuk och fin i sidorna. 


I dag kommer Amanda för hon ska med på tävlingen som hästskötare i morgon. Så i dag ska vi rida dressyr på Zorro och Emilio och i kväll ska vi packa inför tävlingen och tvätta Diaras svans & ben. Sen måste jag plugga massor också, får försöka hinna med det. 

Hoppas ni får en fin tisdag!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards