Stangen

Alla inlägg den 7 juni 2018

Av Emma - 7 juni 2018 11:13

Årets div 3 final men dock så har ju jag och Diara startat LA och därför kunde vi endast delta individuellt. Känslan överlag var halvbra så är trots bra procent egentligen inte nöjd.


LB:1 2015 (clear round) - 71,429% (200 p)

Diara kändes jättefin på framridningen men åter igen dog tempot inne på banan. Vi måste verkligen ta oss ur denna onda cirkel snart. Jag trodde vi hade gjort det efter pay and riden där hon verkligen behöll energin inne på banan men tydligen inte. Jag är iaf nöjd med min ridning. Jag red aktivt hela programmet och även om hon till viss del ignorerade mig så lyssnade hon ändå bra vad det gällde gångartsväxlingar och ökningar. Så egentligen såg det helt okej ut men grejen är att jag vet hur fin hon kan vara (hon var det fram till inledningshalten) och det är sååå irriterande när hon är det hela tiden förutom inne på banan. Procenten var överraskande höga och så gott som bara positiva kommentarer. Väldigt kul att få! Nu var ju denna klassen tyvärr en clear round men hade det varit placeringar så hade vi vunnit. Vi fick ganska många åttor, varav en var på sitsen igen vilket jag blir väldigt glad över! :)

Slutkommentar: Välriden, trevlig uppvisning i bra form & fräscht tempo. Mjukt ridet! Lycka till!

 

LB:1 2015 - 67,143% (188 p)

Annan domare vilket direkt märktes på poängen. Är väldigt komiskt hur olika de ser på ritter. Jag tyckte iaf att denna ritten var marginelt bättre än den förra. Även om Diara fortfarande somnade inne på banan så gjorde hon det bara stundtals och då och då kände jag att hon lyssnade på mig. Men är som sagt långt ifrån nöjd då jag vet hur bra hon kan gå och det är ju det som jag ville kunna visa upp. Var med en hel del nya och bättre ryttare i denna klassen så trots att vi låg på placering länge så blev vi till sist utpetade. Ganska surt då vi väntade kvar på tävlingsplatsen i ca 2,5 h i onödan, hehe. Men jag hade med kemiboken och kunde plugga under tiden så det var inte helt bortkastad tid. 

Slutkommentar: Vacker ponny med fin takt. Stäm av lite mer inför övergång mellan olika tempon & gångarter. Du sitter fint . Våga stäm av tempot i trav och galopp bitvis lite till.

 

Bilder från dagen:

             

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9 10
11 12 13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards