Stangen

Alla inlägg den 26 april 2018

Av Emma - 26 april 2018 22:22

Hej! Till min stora glädje gick dagens dressyrpass mycket bättre. När jag gjorde i ordning Diara haglade det ute och blåste som värsta höstrusket men hade tur att det klarnade upp och blev soligt tills jag red. Blir sldrig en bra känsla om det blåser för mycket eller regnar när man rider. Traven vi fick till i dag är jag supernöjd med och även galoppen släppte lite framåt slutet. Red igenom LA:1 två gånger och repeterade sedan några enstaka programdelar som jag tyckte behövde förbättras. En sån var ryggningen. Vi har knappt ryggat alls i år (förutom när vi egentligen ska stå still i en halt...) så hon behövde lite uppfriskning av vad det går ut på och sen gick det jättebra. Även inridningen i galopp och sen halt repeterade jag några gånger. Hon har börjat få styrkan för att bryta av utan så många travsteg mellan men halterna blir som vanligt väldigt oroliga. Vi har tränat dem i över ett år nu utan framsteg så känner mig lite uppgiven, hehe.
Avslutade sedan passet men en skrittrunda i skogen, så mysigt.

I mon kommer jag inte hem förrän fyra då bussen går en timme efter att jag slutat (segt, jag vet) och då har jag planer på att rida Emilio. Och så njuta av att det är fredag och långhelg såklart!

Av Emma - 26 april 2018 14:02

Sitter just nu på bussen påväg hem. Eftermiddagens plan är ett dressyrpass på Diara och sen plugg. I går red jag Diara ihop med Victoria i skogen. Diara kändes mycket finare än under tisdagens dressyrpass så jag hoppas vi kan ta med oss den känslan in i dagens pass.

Diara i går:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23 24
25
26 27
28
29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards