Stangen

Alla inlägg den 1 augusti 2020

Av Emma - 1 augusti 2020 20:30

LB:1 2019 - 68,929% (193 p) - VINST!

I dag var det framridning utomhus vilket var lite synd när det var 25 grader varmt och stekhet sol, haha. Men Diara var ganska så oberörd av värmen även att hon svettades en hel del. Hon var väldigt pigg på framridningen men inte bra pigg utan mer springa-ifrån-arbetet-pigg om ni förstår hur jag menar. Men hon var iaf betydligt mer på bakbenen än i går och även om hon inte ville ta höger skänkeln ordentligt så gav hon ändå en okej känsla. 

Väl inne på banan så kändes hon magiskt fin när jag red runt innan jag fick startsignal. Var så att jag bara väntade på att få den, haha. Verkligen på bakbenen och med härlig energi. Och till min stora förvåning så hängde energin med genom nästan hela programmet. Ni anar inte hur ovanligt det är, hon brukar alltid sega ihop. Men hon kändes hur fin som helst och är sååå himla nöjd! Äntligen kunde jag visa upp henne ordentligt nästan hela programmet iaf. Hon segade lite i skritten och andra travökningen men annars flöt det på riktigt fint! Blev därför väldigt snopen över den låga procenten vi fick att vi ändå vann på den tyder på att detta bara var en domare som inte ger lika höga poäng som den vi red för igår. Men att procenten bytt plats och vi fått 71% på denna ritten istället känns mer rättvist, haha. Men vi vann i vilket fall och fick ännu ett segertäcke - perfekt avslutning på helgen! Det ända som grämer mig är att vi inte fick våra ärevarv men det är ju som det är i dessa tider.

Slutkommentar: Trevlig, harmonisk uppvisning på en mjuk ponny som går i stadig form. Kunde visa lite mer elastisitet. Mjukt ridet & du rider bra framåt. Lycka till!

             

                                                 

 

Några klipp från ritten:

Priserna från dagen (förutom täcket då) och sedan båda rosetterna från helgen:

   
 

Av Emma - 1 augusti 2020 15:15

Diara kändes fantastisk i dag och vi plockade ännu ett segertäcke - vilken helg! Skriver mer om ritten i kväll i vanlig ordning, ni får några bilder så länge:

         

Av Emma - 1 augusti 2020 12:50

I dag är det riktigt varmt (25 grader) och strålande sol. Lagom kul när man ska tävla och det är framridning ute, haha. Men vi är taggade iaf! Vi ska rida en LB:1 i dag med och är sugna på ett segertäcke till. XD
På morgonen har jag longerat både Emilio och Zorro och de skötte sig fint. Zorro är ju inte så van men han fattade ganska snabbt och i traven var han superfin. Emilio trottade på fint som vanligt med okej energi.
Håll tummarna för oss i dag! Såhär såg Diara ut innan avfärd:

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards