Stangen

Alla inlägg den 3 april 2020

Av Emma - 3 april 2020 18:30

I går hann jag tyvärr inte blogga för var tvungen att plugga så jag var lite påläst inför dagens basgruppsmöte. Iaf så red jag Diara i skogen på morgonen. Hon var extremt pigg och tyckte vi red alldeles för långsamt, haha. Sedan red jag även en tur på Emilio och han var väldigt busig och pinnade på så fint <3

I dag satt jag i basgruppsmöte på förmiddagen och sedan åkte jag ner till Camilla och red. Först red jag Quicken en tur själv och sedan red jag Campari ihop med Camilla & Ludde. Båda två skötte sig fint. Sedan hängde Camilla med mig hem och tränade mig och Diara. Var jättelängesen jag tränade för någon nu så var verkligen roligt och välbehövligt. Skriver ett eget inlägg om det sen som vanligt. Klockan var ganska mycket när jag var klar med allt så hann inte plugga så mycket som jag skulle gjort, hehe. Ligger lite efter nu så ska ta ikapp det innan jag ger mig an de utlovande dressyrbilderna.

Tre bilder från i går:
     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards