Stangen

Alla inlägg den 12 april 2020

Av Emma - 12 april 2020 20:53

I dag startade jag faktiskt inte min dag i stallet (om man bortser från utsläpp) utan med att plugga. Sedan vid 10 åkte jag och Amanda ner till Camilla och hjälpte henne med två hästar. Jag red Campari och han var superpigg i dag, mycket piggare än vanligt vilket var kul. Påminde nästan lite om Camé om ni minns henne. Camilla sålde henne i somras men hon var min favorit. Iaf, sedan tränade Camilla mig och Diara. Ni hittar inlägget om det här under. Efter träningen var jag ute och sprang och sedan har jag ägnat kvällen åt ännu mer plugg. 

I morgon ska Diara gå en lugn tur på morgonen och Amanda ska göra oss sällskap på Zorro. Mycket mer än det vet jag inte, förutom plugget då. 

 

Av Emma - 12 april 2020 20:42

Under dagens träning red jag hela passet själv och vi jobbade vidare med att få henne eftergiven i båda sidorna. Flyttade undan innerskänkeln på voltens öppna del och red sluta längs långsidorna för att sedan ställa om i hörnen. Dessutom mycket halvhalter där hon var tvungen att sätta sig ordnetligt på bakbenen. Det tyckte hon såklart var jobbigt och försökte slingra sig, särskilt i vänster varv ville hon skjuta ut rumpan så jag fick passa på henne. Generellt tycker jag att det gick bra. Hon släppte och blev otroligt fin de sista varven i den svåra galoppen, det var en underbar känsla. Utöver det så skedde inga mirakel (om någon ny trodde det, haha) utan vi tar små steg åt rätt håll. Hon blir lätt stark i innertygeln och ignorerar innerskänkeln och det är där grundproblemet sitter. Därför jobbar vi mycket att jag leder henne inåt och flyttar undan innerskänkeln. Dock bli jag lätt stark i innerhanden då så där måste jag verkligen vara på mig själv. Men vi har mycket att jobba på nu och det är motiverande. Har verkligen saknat att träna för någon och verkligen få nya verktyg och läxor att jobba med/på. 


Guuuud vad jag längtar till detta nu:

       

Av Emma - 12 april 2020 07:15

             

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards