Stangen

Alla inlägg den 10 april 2020

Av Emma - 10 april 2020 19:34

Gårdagens träning blev ett väldigt tufft pass för Diara men nyttigt. Jag började med att rida och hon kändes ganska så fin i vänstertraven men i höger bet hon hela tiden fast i innertygeln även om jag flyttade henne för innerskänkeln. Jag fick även höja händerna och verkligen sätta henne på bakändan men hon ville forfarande inte släppa innertygeln. Så Camilla hoppade upp och jobbade på problemet. Hon flyttade henne ordentligt för inner och ställde även mycket utåt för att sedan ställa om i hörnen och tvinga Diara atta sätta under sig innerbak ordentligt. Efter det blev det stor skillnad och även om det är en bit kvar så tog vi ett kliv framåt. I galoppen fick jag rida med tydlig ledning inåt och mycket innerskänkeln för att få in inner bak under henne och i den svåra galoppen fick vi något varv precis i slutet där hon kändes väldigt fin så vi var verkligen något på spåren. Tyvärr kunde vi inte galoppera så länge då vi redan travat så lång tid men ska förhoppningsvis träna snart igen och då kan vi fortsätta och lägga mer fokus på galoppen. Är överlag mycket nöjd och känns som att jag hittade några nya knappar som det ska bli spännande att se utveckligen av. 

 

Av Emma - 10 april 2020 19:14

Jag hoppas ni har haft en bra start på påskhelgen. Jag har verkligen haft fullt upp vilket som vanligt innebär för lite plugg för mitt eget samvetes bästa. Men kul har det varit iaf. I går red jag Emilio i skogen på morgonen. Han var ganska seg men vi hade mysigt iaf. Sedan pluggade jag och på eftermiddagen kom Camilla och tränade mig och Diara. Inlägg om det kommer. Sedan skodde hon även Diara och på kvällen gick jag bort till Amanda och sov vi över ihop. 

   


I dag var jag hos Camilla ganska tidigt och så red vi först ut på Ludde och Quicken. Q kändes jättefin. Sedan åkte vi på pay and jump i Aneby med Campari och Tompa. Jag hjälpte till med framridning och avtravning och det var jättekul att få komma ut i lite tävlingsmiljö, har verkligen saknat det. Campari hoppade 100 och 110, Tompa hoppade 110 och alla rundor blev felfria! Var dessutom Camparis debut i 110 så en extra guldstjärna till honom - som han hoppade!

Väl hemma igen så red jag och Amanda ut en sväng i skogen på Diara och Zorro. För min och Diaras del blev det en väldigt lugn tur då träningen i går var tuff men hon kändes iaf fin och var lika pigg som alltid. Efter det var jag ute och sprang en tur och hamnade sedan i Emilios hage där vi myste i kvällssolen. Och nu ska jag försöka få något plugg gjort i dag, hehe.

 

Av Emma - 10 april 2020 06:15

             

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards