Stangen

Alla inlägg den 8 februari 2015

Av Emma - 8 februari 2015 18:33

Det är så grymt skönt att ha söndag utan att ha söndagsångest. Har ju ett helt lov framför mig!


I går red jag först ut på Emilio ihop med mamma och Kiwi. Zorro hade lyckats få tappsko så fick vila denna helgen även att han behövt gå egentligen... Emilio var pigg och kämpade på i snön. Viljan är det inget fel på, haha. Det var plusgrader så snön smälte av träden. Om man kollade på oss när vi kom tillbaka hade man nog trott att vi ridit i regn och inte i sol.

Diara och jag var ute i snön och konditionstränade efteråt. Långa galopper är verkligen något som hon uppskattar. Jag fick kämpa ordentligt för att hålla ihop henne så att vi inte slog världsrekord hem, hihi. Sötnosen efter ridturen:

     

(Det är inte så att jag red utan vantar, hehe, det hade jag aldrig överlevt. Var bara så varm om händerna efter alla förhållningar.... ☺)


I dag hade jag tänkt rida Diara på banan men det frös under natten och det blev skare på snön så det gick tyvärr inte. Då kände jag istället att det blev en perfekt dag för barbacka ridning!

Emilio var först ut. Känner mig alltid som en dressyrryttare när jag rider honom barbacka för jag studsar inget. Sitter som klistrad! Dessutom var det jättekul att hoppa över det lilla hindret eftersom det var jättelängesedan jag hoppade barbacka med Emilio! Min lille pluttis ♥

Diara blev jag väldigt förvånat över. Tänkte att hon skulle vara jättepigg och joggig utan martingal men hon var rätt lugn faktiskt. Hoppade så fint över hindret och hennes galopp är supermjuk! Man bara gungar fram. Hon verkade uppskatta barbacka ridningen lika mycket som jag :D


Vi hade även en vinterphotoshoot på mig och Diara eftersom det var så soligt och fint! Vi tog bilder när jag satt på, när jag stod ijämte samt porträttbilder på Diara. Är jättenöjd med resultatet. Ska sätta mig ner och kolla igenom + redigera dom i kväll. Har faktiskt redan tjuvstartat med det då jag redigerade en porträttbild lite snabbt för att ge er ett smakprov! Vad tycks?

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards