Stangen

Alla inlägg den 17 februari 2015

Av Emma - 17 februari 2015 20:48

Skyndade ut i skogen med Diara när jag kom hem från skolan för att hinna innan det blev mörkt. Det gjorde jag utan problem. Diara som olyckligtvis var tvungen att vila i går igen p.g.a att jag hade utvecklingssamtal i skolan var proppfull med energi och ville galoppera HELA TIDEN! Hon är så jobbig då, haha. Jag får kämpa hur mycket som helst med att rida ihop henne och få henne att använda energin till att trampa under sig ordentligt eftersom hon vill använda den till att öka farten mer och mer för varje steg, haha.

I kväll har jag pluggat...Vi har första provet av tre i morgon och sen är det ett varje dag + lite läxor såklart.... I bland undrar man om lärarna bombar en med läxor och prov (särskilt efter loven) bara för att hämnas på när dom gick i skolan och blev bombade av sina lärare... För i så fall kommer det ju fortsätta i generationer! Haha, lite tankar bara...


 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards