Stangen

Alla inlägg den 13 februari 2015

Av Emma - 13 februari 2015 21:33

Har faktiskt klarat mig undan olyckor eller liknande i dag men man ska ju inte vara för säker - det är några timmar kvar på dagen. ;)

Red ut i skogen på Emilio i morse ihop med mamma och pappa och han var rätt seg. Han var, som alltid, mer intresserad av alla ätbara kvistar och grenar utmed vägen, haha.
Hade tänkt rida Diara på banan men den var för hård så det fick bli dressyr i skogen istället. Jobbade henne i form på raksträckorna och även lite grann på de ställen där man kunde göra en volt. Gjorde lite skänkelvikningar fram och tillbaka över vägen men det var inte så lätt eftersom det är skare på snön. Hon var iaf väldigt mjuk och fin i formen och jag längtar otroligt mycket tills vi kan börja rida ordentligt igen = tills all snö försvinner!

I morgon bär det av till Falköping med Camilla, Cassino och Qajsa. Håll tummarna!
Dessutom så är det Alla Hjärtans Dag - hoppas eran blir trevlig. Här får ni en lite rolig bild på det temat som man bara fattar om man läst fram till bok 3 i The Mortal Instruments.
(För er andra, en kort förklaring: Valentine Morgenstern är den onda personen i de tre första böckerna. I bok tre lyckas de döda honom.)

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards