Stangen

Alla inlägg den 15 februari 2015

Av Emma - 15 februari 2015 20:17

Qajsa var mycket lugnare i dag än vad hon var på tävlingen i går - en enorm skillnad! I dag var hon endast lite spänd och tittig men lugn och mjuk samtidigt. Fick henne jättefin när vi travade men vi höll oss mest i skritt i dag eftersom de tävlade i går.

Längtar så tills i vår då jag ska få testa att hoppa Qajsa. Det gjorde vi förresten i dag, haha. Qajsa tog ett jämnfotahopp över ett jättegrunt dike, som inte är ett dike men jag vet inte riktigt vad jag ska kallla det, eftersom hon inte är så jätteförtjust i vatten. Fast det kan man inte räkna som att "hoppa på riktigt".


Av Emma - 15 februari 2015 20:08

Det var blåsigt som alltid i Falköping och det tog hela dagen (9-20) så vi var riktigt trötta - men nöjda - när vi kom hem. Det var långa väntetider bl.a p.g.a att det skedde en olycka så de fick vänta på ambulans...


Cassino - 1 m

Cassino var riktigt spänd och stökig men när han väl kom in på banan lugnade han sig och hoppade superfint! En felfri runda!!


Cassino - 110cm

I sin 110 debut var han ännu mer spänd eftersom Camilla inte hunnit rida fram honom ordentligt. Till vår stora förvåning hoppade han ändå bättre i denna klassen än i förra och satte en klockren nolla! :D


Qajsa - 110 cm med omhoppning

Jag skrittade fram Qajsa och redan då var hon taggig och pigg. Detta ökades upp och väl på framhoppningen var hon väääldigt pigg, haha. Detta märktes även inne på banan. Det blev kämpigt för Camilla att hålla ihop henne men de tjänade tid i omhoppningen och la sig på en tredje plats. Jag skrittade runt på Qajsa utanför ridhuset medan de sista ryttarna hoppade i väntan på resultat och hon ville bara börja trava hela tiden, haha. Till slut hamnade dom på en 6:e plats och vi precis vara med på ärevarvet. Synd att de inte behöll tredje platsen bara ;)


   

Av Emma - 15 februari 2015 19:41

Min söndag började med att jag var nere och redd hos Camilla. Skriver mer i ett annat inlägg som vanligt.

Sedan red jag ut på Emilio i skogen. Han var pigg redan från början och trippade på så fint hela rundan - min älskling!

Diara va jag ute och galopperade på efteråt. Hehe, det är väldigt osmart att galoppa mycket när hon vilat en dag för då går det undan.... Och det slog inte fel i dag heller. Hon låg på riktigt ordentligt så det var svårt att få ihop henne, haha. Men stundtals fick jag henne samlad och fin. När hon är såhär pigg blir hon lätt lite stirrig oxå, man vet inte riktigt var man har henne. När jag precis galopperat upp för en backe tvärbromsade hon och vände rätt in i skogen istället, haha. Jag såg inte ens vad hon blev rädd för. Det är tur att man har bra balans annars hade man nog hamnat på backen istället, hihi.


I morgon har vi bara tre lekioner men har utvecklingssamtal efter skolan så kommer inte hem förrän typ 5 ändå. Så typiskt att man ska ha det den dagen man slutar tidigt....


   

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17 18 19
20
21
22
23 24 25
26
27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards