Stangen

Alla inlägg den 3 september 2017

Av Emma - 3 september 2017 15:22

I dag blev det banan för samtliga pållar. Först red jag Kiwi, Amanda Emilio och pappa Zorro. Kiwan kändes fin i dag. Hon ville inte riktigt forma igenom åt det svåra hållet men blev väldigt fin efter lite jobb. Det var utlagt två upphöjda galoppbommar som vi testade att ta oss över, haha. Kiwi har typ inte hoppat på över 1,5 år då hon alltid överhoppar sig så och ju börjar bli lite äldre nu men i dag fick hon det iaf. Bommarna var kanske 10-20 cm höga och Kiwi hoppade som om det var en 80 cm oxer, haha. Ingen idé att försöka bromsa då inte för hon sätter upp näsan så högt att man nästan håller i bettringarna. Sötaste Kiwan. Tänk att inget ändras med åldern när det gäller Kiwi och hinder/bommar. Ni som läst bloggen under flera år kanske kommer ihåg när jag, innan vi köpte Diara, slet mitt hår för att få Kiwi lugn när vi hoppade för att kunna tävla med henne (något som jag aldrig lyckades med) och nu skrattar man bara åt henne, hehe.

I slutet hoppade jag även upp lite på Zorro och red honom över bommarna. Han blir lätt tung i handen och tappar bakbenen över bommar men i dag gick det helt okej.

Diara var sist ut och fick till skillnad från de andra hela banan för sig själv. I dag var hon riktigt jobbigt hetsig. Vill bara springa fortare och fortare och blir av och på på bettet. Vi hittar inget dragläge och hon vill inte forma igenom så jag måste gå på hårdare och hon tjurar. Ett klassiskt skitpass. Men traven blev faktiskt väldigt fin i slutet ändå trots att det gick lite för fort, hehe. Blev dock mest galopparbete för att hon skulle mjukna där och det gjorde hon stundtals. Pappa fotade några bilder på oss så får ni något dagsfärskt för en gångs skull. Det händer ju inte för ofta så enjoy ;)

                 

Tycker hon börjar få lite luftigare framben i sina travökningar nu! ♥


     

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards