Stangen

Alla inlägg den 14 september 2017

Av Emma - 14 september 2017 19:35

Första pålle ut i skogen i dag var Diara. Hon var sjukt pigg och fick därför galoppera på i lite friskare tempo i lägre form för att bli av med energi. Vet inte om det hjälpte så mycket för hon blev bara piggare och piggare men det var värt ett försök, haha. Superkul hade vi iaf.

Nr 2 var Zorro. Även han fick galoppera ganska mycket, helt enkelt för att få lite mer motion. Han tyckte det var jättekul och blev faktiskt ganska så taggad han också. Lite bocksprång blev det till och med!

Nu till det lite komiska närmare bestämt hur trög jag är, haha. Har helt veckan planerat att Zorro ska ridas på torsdagen och Emilio på fredagen. Sen i dag när jag tog in Zorro från hagen kom jag på att jag slutar sent i morgon så kommer inte kunna rida någon häst då. Har lyckats inbilla mig hela veckan att jag har god tid på mig att rida efter skolan på fredag samtidigt som jag har vetat att jag slutar sent. Vad hände där liksom?! Har aldrig tänkt de olika tankarna samtidigt och sett att det inte passar ihop riktigt, haha. Iaf, enda lösningen var att köra trippelridning i dag och därmed fick Stangen gå en sväng han med. Han var otroligt pigg och la in flera bockserier så körde på klassiken mantag. Fördelen med shettisar med mycket man. ;) Vi hade sådär riktigt roligt ihop som bara han och jag kan. Bus, bus och bus. Full fart genom skogen. ♥


I morgon är det då alltså fredag och jag slutar sent (wow). Ingen ridning så det är tur att det är sista skoldagen denna veckan så det inte blir allt för deprimerande. Men såg att det skulle regna hela dagen så det var kanske ganska vältajmat ändå. Ha en bra torsdagskväll! ☺

 

Av Emma - 14 september 2017 09:32

I går hade jag och Diara ett betydligt bättre dressyrpass! Hon kändes mjuk och fin och vi red igenom LA:1 två gånger utan större missar. Galopp-halt är under process som ni vet och så även 10-meters volterna. Diara har åter igen fått väääldigt svårt att stå still i halterna så där lär vi väl få en fyra typ. Tänk att den ända saken som varit med på samma sätt genom alla program ska vara det svåraste. Hur svårt ska det vara att stå still liksom? Väldigt svårt enligt Diara. Men det är ju som det är. Känner mig mer redo för debut efter detta pass som jag är jättenöjd med. Fick en bra känsla och hade bra flyt genom programmet båda gångerna. Duktig Diara!


I dag ska hon ridas ut en sväng och det ska även Zorro. Slutar vid ett i dag så det är skönt. Hoppas ni får en fortsatt bra torsdag! :)


Den känslan... <3

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards