Stangen

Alla inlägg den 8 september 2017

Av Emma - 8 september 2017 21:13

Dagens väder har varit väldigt segt. Regn och regn och regn. När jag red Zorro klarade jag mig hyfsat men med Emilio regnade det för fullt. Zorro var mjuk och fin i dag, Stangen var riktigt pigg och busig. Han brukar ofta vara det när vi två är ute ihop själva. <3

Har nu även packat det mesta inför i mon. Ska ev. bli regn så packningen är anpassad därefter = betydligt fler grejer med, hehe. Hoppas verkligen vi slipper det för är alltid ett störningsmoment. Håll tummarna för oss i mon!

 

Av Emma - 8 september 2017 11:22

Gårdagens dressyrpass blev faktiskt väldigt bra. Känns som att vi har en dipp just nu och då är det så lätt att jag blir arg och irriterad när hon bara tjurar mot mig och ska springa iväg. Så i går var det nästan en lite meditativ prägel på det hela, haha. Lugnt och fint helt tiden, bara lirka med henne och inte bli arg. Som alltid är det det som funkar bästa i sådana situationer men är inte alltid lätt att hålla sig lugn som ni säkert vet. La mycket fokus på att få henne lugn och lösgjord i uppvärmningen samt gav mycket beröm för allt hon gjorde bra. Vi fick till en bra stämning och red igenom programmet två gånger som avslutning. Hon är som sagt inte på topp men det blev helt okej. Är väldigt spänd på hur inridningarna ska bli på tävlingen för har hittat en ny taktik som gör att hon får ro att stå still i halterna. Men man vet ju aldrig om det kommer funka lika bra på tävling sen, hehe. Får hoppas på det helt enkelt!


I dag vilar Diara men Zorro och Emilio ska gå. Dessutom ska jag packa inför i mon. Startar inte förrän halv 12 och har bara ca 1 timme dit så blir rena rama sovmorgonen mota de tre timmar vi hade till Västervik förra tävlingen. 

Hoppas ni får en fortsatt bra fredag!

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards