Stangen

Alla inlägg den 6 september 2017

Av Emma - 6 september 2017 12:19

Äntligen drar dressyrträningarna igång igen! Diara var minst sagt jobbig i går. Hon hade massor av energi och ville bara bli lång och älga på framåt istället för att bära upp sig. Det ledde till att hon blev jättetung och hängig i handen och ridkänslan bland det värsta på länge. Men är väl bra att ta ett sånt pass när Mia-Lisa är där och kan hjälpa oss antar jag. Hon släppte dock inte riktigt men blev iaf bättre mot slutet. Vi la mycket fokus på att få till skänkelvikningarna bra samt galopp-skritt. Vi red det sistnämnda på rakare spår fast ändå ur sväng och Diara fattade direkt. Sista gången testade vi även att gå från galopp ner till halt och det funkade! Så kul! Detta är nämligen det moment vi är minst redo för i LA:1 men nu känns det som om vi ändå är på rätt väg. 

Så sammanfattat en lärorik träning där jag fick många tips men ridkänlsan var inte den bästa då Diara var så hängig och stretig. 

 

Presentation


Här kan ni följa mig och mina hästar Emilio och Diara på vår resa mot toppen!

En längre presentation om oss hittar du om du klickar på "Visa Presentation" här nedan.

Kontakt: emmaochemilio@gmail.com

Fråga mig

20 besvarade frågor

ZorroJumps

ZorroJumps är hinderföretaget som vår familj ligger bakom. Vår företagsidé är att hinder inte ska behöva vara så dyra och därför består vårt sortiment av kvalitetshinder i metall till ett lågt pris.

Se alla våra produkter på vår hemsida: www.zorrojumps.n.nu

 

Omröstning

Vem av mina hästar gillar ni bäst?
 Emilio
 Kiwi
 Zorro
 Diara

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar


Ovido - Quiz & Flashcards